Toisille kelpaa sumuinenkin jää, mutta jotkut ovat tarkkoja jääpalojensa laadusta. Usein ”läpinäkyvää” jäätä pidetään kauniimpana, mutta sen valmistaminen on monimutkaisempi prosessi kuin normaalin H2O:n kaataminen pakastimen muottiin. The Ice Baller yksinkertaistaa tätä kauniin jään tuottamista.

Normaalisti kirkkaita jääpalloja tehdään jäädyttämällä joko esikeitetty tai tislattu vesi, jonka jälkeen näistä jääpaloista puristetaan palloja. Kyseinen toimenpide vie aikaa ja pallomuotit voivat maksaa jopa lähemmäs 1000 euroa. Nyt esiteltävä härveli sen sijaan kustantaa n. 55 euroa ja luo todella kirkkaita jääpalloja hanavedestä.

Tuotteen toiminta perustuu sen uniikkiin rakenteeseen, joka kuulemma poistaa ilmakuplat ja epäpuhtaudet jäätyvästä vedestä. Kauniin ulkomuotonsa lisäksi pallomaiset jääpalat sulavat hitaammin, sillä niillä on vähemmän pinta-alaa tilavuutta kohden kuin vastaavilla normaaleilla jääkuutioilla.

Lähde

 

 

Edellinen artikkeli3D-tulostusta sulalla metallilla
Seuraava artikkeliiMpulse – kompakti ohjain matkapuhelimeen