Hämähäkit eivät kuulu maailman rakastetuimpien eläinten joukkoon. Itse kuitenkin pidän etenkin Suomessa asustavista lajeista, jotka metsästävät noita iki-ihania hyttysiä. Jos sinäkin kuulut ihmisiin, joille nämä karvajalkaiset eivät tuota ongelmia tai jos olet keppostelija, niin T8:sta riittää varmasti hupia.

Kyseinen hämähäkkirobotti ei ole mikään yksinkertainen rakennelma, vaan  tarkkaan 3D-tulostetun kuoren alta löytyy jopa 26 servoa. Kaikkia näitä moottoreita hallitsee Bigfoot Inverse Kinematics Engine, joka saa robotin liikkeet näyttämään luonnollisilta monimutkaisten laskutoimitusten avulla.

Käyttäjän vastuulle jää sen sijaan pelkästään esimerkiksi käskyttää laitetta kävelemään johonkin suuntaan tietyllä nopeudella. Härveliä ohjaillaan joko langattomalla kaukosäätimellä tai omilla sarjaporttikytkennöillä. Ohjaimet joutuu siis ostamaan erikseen ja pelkän robotinkin ennakkotilaushinta on hulppeat noin 1050 euroa.

Lähde

 

Edellinen artikkeli3D-tulostettu kipsi
Seuraava artikkeliMoottorisoitu jäätelötuutti