http://www.youtube.com/watch?v=Nz2a_PdEgYg

Erkki kirjoitti vuoden 2012 alussa siihen aikaan edullisesta jokakodin 3D-tulostimesta. Kyseinen härpäke kustansi yli tuhat euroa, kun taas nyt vuoden myöhemmin itse koottavia vastaavia härpäkkeitä saa jo muutamalla satasella. The Buccaneer pyrkii sen sijaan tarjoamaan halvan sekä mahdollisimman valmiin ja helppokäyttöisen 3D-tulostimen.

Kickstarttaava tuotos on ainakin kansan mieleen, sillä se on kasannut yli 10 kertaisesti 100000 dollarin rahoitustavoitteensa. Laite kylläkin myös vaikuttaa melko kiinnostavalta. Tuotteen ulkonäkö sekä käyttöliittymä muistuttavat hieman Applen tuottamia i-laitteita. Härveli ei vaadi ollenkaan kokoamista vaan on valmis tuottamaan objekteja heti paketista nostettuaan.

Esittelyvideoissa ja -kuvissa nähtävä tulostusjälkikin on melko laadukasta suhteessa laitteen noin 300 euron hintaan. Tulostimen mukana tulee myös helppokäyttöinen Smart Object -niminen 3D-mallinnussofta, joka mahdollistaa kuppien ja kippojen luomisen jopa tabletin avulla. Kyseistä ohjelmistoa pääsee testailemaan yrityksen nettisivujen demolla. Lisäksi tulostettavat muodot voi siirtää kätevästi WiFi:n avulla.

Kieltämättä kiinnostavan oloinen tuotos. Artikkelin tullessa ulos, pitäisi olla vielä muutama tunti aikaa panostaa rahojaan tähän tuotteeseen.

Lähde

 

 

 

Edellinen artikkeliThe Practical Meter kertoo USB:n lataustehon
Seuraava artikkeliMotion Tennis tekee iPhonesta Nintendo Wii -tyylisen mailapelin

3 KOMMENTIT

  1. Myös tämä on kickstartista lähtöisin http://formlabs.com/ . Hiukan kalliimpi, mutta tulostuslaadultaan ammattilaislaitteita vastaava ja niiden hinnoista vain murto-osa. Suosittelen kaikille aiheesta kiinnostuneille tähän tutustumista jos ei jo niin jostain syystä ole tehnyt.

  2. kohta jokaisella on oma 3d-tulostin, mutta jääköhän se lopulta nurkkiin pölyyntymään kuten leipäkone ja sodastream.

    Mut kyllä mulle tommonen vekotin kelpais 🙂

  3. meil on ainaki sodastream tosi kovas käytös.. tai itseasias meil on niit kolme..

Kommenttien lisääminen on estetty.