Välillä voi olla vaikea vastustaa makeita välipaloja tai muita ”paheita”. Kitchen Safe:n avulla voit kuitenkin helpottaa herkkujen piilottamista itseltäsi.

Kyseinen vekotin lukitsee läpinäkyvään astiaansa mitä tahansa sopivan kokoista ja purkin aukeamisajan voit päättää täysin itse. Kyseistä laitetta voi käyttää vaikkapa omien keksien tai sitten lasten peliohjainten säilyttämiseen kunnes on taas oikea aika nauttia sisällöstä.

Kannessa näkyvä ajastin motivoi odottamaan ja läpinäkyvä kotelo kasvattaa itsehillintää. Tietysti laitteen saa varmasti murrettua käyttämällä hieman voimaa, mutta moiseen ei tarvitse monen turvautua. Lukitusajan voi asettaa yhdestä minuutista aina kymmeneen päivään asti, joten odotuksen ei pitäisi koskaan käydä liian pitkäksi.

Tuote on tällä hetkellä keräämässä rahoitusta kickstarter.com-sivustolla ja irtoaa kuluttajan matkaan noin 20 euron hintaan. Itse voisin muuten harkita moisen ostamista, mutta luotan vielä omaan hillintäkykyyni :).

Lähde

Edellinen artikkeliGiant1227 – Valtava pöytälamppu
Seuraava artikkeliThe Practical Meter kertoo USB:n lataustehon