Hilavitkutin.com:ssa on aiemminkin käsitelty erilaisia robottiparturirakennelmia, mutta tällaista ei tullut pikaisella hakemisella vastaan. The Single Handed Barber nimittäin on totisinta totta ja toimii kuin partakone hiuksille.

Tasainen tulos saadaan käsin heilutettavalla leikkurilla aikaiseksi sen tukirakenteen ansiosta. Hilavitkutinta vain pyöritetään pään ympärillä ja tuloksena pitäisi olla siisti siilitukka. Leikkuupituuksia löytyy 3 millimetrin ja 1,3 senttimetrin väliltä.

16 tunnin latauksella laitteella pystyy ajelemaan neljä viiden minuutin leikkuukierrosta tai virtajohtoon kytkettynä niin kauan kuin tarve vaatii. Mukana n. 50 euron setissä on tuotteen lisäksi kampa, sakset, säilytyspussi ja partureista tuttu suojaviitta.

Kyllä tämä varmaan jossain ajassa maksaisi itsensä takaisin, mutta luultavasti ainakin reunoja joutuu moisen laitteen jäljiltä trimmaamaan, jos hakee täydellistä lopputulosta. Toisaalta jälki on luultavasti paljon tasaisempaa kuin jos itse ajelisi päänsä normaalilla hiustenleikkuukoneella.

Edit: Ylimääräinen nolla poistettu mitoista. Kiitokset lukijahuomautuksesta!

Lähde

 

Edellinen artikkeliJatkossa Itella kuljettaa enemmän ilmaa ja pikkukiviä
Seuraava artikkeliHelmiä pienellä vaivalla