Kaikenlaisia visuaalisia tehosteita on vaikka millä mitalla. Taitavat esiintyjät saavat pelkästään muutamasta valosta luotua huikeita esityksiä. Pyroterran Visual Poi V2 lisää grafiikkaa valojen pyörittelyyn.

Tämä valosauva pystyy projektoimaan minkä tahansa logon tai kuvan, joka on muutettu tarkoitukseen sopivaan muotoon mukana tulevalla softalla. Maksimitarkkuus on 48×48 pikseliä, mikä riittää helposti tunnistettavien kuvioiden esittämiseen.

Tekniikka vastaa erilaisista aikaa heijastavista pöytäkelloista tuttua menetelmää, mutta tikun heiluttajana toimii moottorin sijaan ihminen. Valokuvioille luvataan 180 asteen katselukulmaa, jotta kukaan esityksen seuraaja ei jäisi nautinnosta paitsi. Sauvasta löytyy 96 LED-lamppua ja heijastettavaa kuvaa voi vaihtaa lennosta, kuten yllä olevalla videolla tapahtuu.

Tikkuun mahtuu kerrallaan jopa 50 erilaista logoa tai kuvaa niiden tiedostokoosta riippuen. Akkukestoa luvataan 40 minuuttia kirkkaille väreille ja 1,5 tuntia tummemmille logoille sekä teksteille. Painoa esiintyjä joutuu kannattelemaan 160 gramman verran. N. 1150 euron hintaan nähden saa kuitenkin esiintyä melkoisen monta kertaa kunnes tuote maksaa itsensä takaisin.

Lähde

 

Edellinen artikkeliÄänien kuvailua
Seuraava artikkeliRobotti ikkunaan