Vaivaako jokin kumma kilinä tai kolina automatkojasi? Haluaisitko paikallistaa huoneistosi mölyä tuottavat laitteet? SeeSV-S205 muuttaa äänet videoiksi.

Äänikamerat ovat olleet totta jo jonkin aikaa, mutta kyseinen härveli on ensimmäinen kompaktimman koon omaava. Tämän myötä SeeSV-S205:n voi vain osoittaa kohteeseen, eikä sitä tarvitse virittää minkäänlaisen tripodin päälle. Hilavitkutin on voittanut Red Dot Design Award -nimisen kilpailun edellä kuvattujen ominaisuuksien ansiosta.

Yllä olevassa videossa esitellään kameran toimintaa kuvaamalla auton moottoria. Lopputulos muistuttaa infrapunakameran tuotosta, mutta tällä kertaa äänistä mallinnettuna. Tuotteelta löytyy painoa n. 1.8 kiloa. Videoista saa nauttia 25 fps kuvataajuudella ja ääniä tunnistamassa on 30 mikrofonia. Laitteen tuottama kuva saadaan näkyviin siihen yhdistetystä tietokoneesta, joten härvelistä itsestään ei löydy minkäänlaista näyttöä kuvattujen äänten tarkasteluun.

Nykyisellään tuotteen hinnasta ja saatavuudesta ei ole vielä mitään tietoa. Luultavasti aivan halvin pakkaus tämä kuitenkaan ei ole.

Lähde

 

Edellinen artikkeliMagneetteja ja pitkäaikaista liikettä
Seuraava artikkeliValoa ja liikettä