Joskus joitain asioita voi toteuttaa todella yksinkertaisesti, mutta toimivasti. Easy-Macro Cell Phone Lens Band mahdollistaa macro-kuvauksen kännyköillä.

Hieman alle 12 euroa maksava, rannehihnaa muistuttava laite lisää 4 kertaisen suurenuksen älypuhelimen kameran linssin jatkeeksi. Rakenteensa ansiosta kyseinen tuote sopii useimpiin älypuhelimiin ja toisaalta mahtuu pienen kokonsa vuoksi mukaan taskuun. Koska tällainen ranneke on myös helppo irrottaa tarvittaessa, ei se estä kameran normaalia käyttöä tai jätä jälkiä takakuoreen. 27 grammaa painava hilavitkutin venyy myyntipuheen mukaan myös tablettien ympärille.

Kyseinen laite korjaa loistavasti nykyisten matkapuhelimien zoomauspuutteet. Käyttäjäarviot ovat tuotteen osalta todella positiivisia. Mikäli kuvaisin kännykällä hieman enemmän, olisi tämä luultavasti pakkohankinta myös itselle. Voisipa kännykkäänsä tälläisen avulla myös käyttää vaikkapa suurennuslasina.

Lähde

Edellinen artikkeliPowerpot – latausta kokkaamalla
Seuraava artikkeliVärillä on väliä

2 KOMMENTIT

  1. ja taas…puhelin on soittamista varten, kamera kuvaamista varten, auto ajamista varten jne..

  2. Kurpalla ei varmaan ole autossaan edes radiota.. kun eihän sitä tarvita autolla ajamiseen mitenkään. Ihan turha lisävaruste..

    Eihän kukaan kännykameralla mitään mainoskuvia tms ota. Ei kännykamera tule -koskaan- tai ainakaan ihan heti, mainosmiesten megapixeli saarnoistaan huolimatta korvaamaan kunnollista kameraa. Laadukas optiikka kun vie tilaa mitä ei kännyköissä ole.
    Mutta moni digipokkarin käyttäjä käyttää kameraansa aina ”auto” asetuksilla sen kummemmin sitä säätämättä. Näppäillään vain satunnaisia kuvia kissanristiäisistä juhannushäihin. Ja silloin laadukas kännykamera kilpailee kyllä käytettävyydessään erillisen pokkarin kanssa. Känny kun nyt kuitenkin on melkein aina taskussa. Lisäksi älyluurilla kuvat voi jakaa vaikka samantien sosiaaliseen mediaan.
    Kukaanhan ei pakota uutta teknologiaa käyttämään. Puritaanit voivat halutessaa kuvata vaikka mustavalkofilmille jos niin haluavat. Ns. karvalakkimalli kännyköitäkin on markkinoilla pilvin pimein joten valinnanvaraa on. Mutta on ihmisiä joiden mielestä kännykkäkin on ihan turha keksintö jollaista he eivät koskaan tule laittamaan. Heillä on kiinteä vanha linjapuhelin vielä käytössään. He vain unohtavat että kun sen aikoinaan ostivat niin joku vanhempi taisi silloin jo valittaa että ”ihan turha joka torppaan on puhelinta laittaa”

Kommenttien lisääminen on estetty.