Suuria asioita yksinkertaisesti

Joskus joitain asioita voi toteuttaa todella yksinkertaisesti, mutta toimivasti. Easy-Macro Cell Phone Lens Band mahdollistaa macro-kuvauksen kännyköillä.

Hieman alle 12 euroa maksava, rannehihnaa muistuttava laite lisää 4 kertaisen suurenuksen älypuhelimen kameran linssin jatkeeksi. Rakenteensa ansiosta kyseinen tuote sopii useimpiin älypuhelimiin ja toisaalta mahtuu pienen kokonsa vuoksi mukaan taskuun. Koska tällainen ranneke on myös helppo irrottaa tarvittaessa, ei se estä kameran normaalia käyttöä tai jätä jälkiä takakuoreen. 27 grammaa painava hilavitkutin venyy myyntipuheen mukaan myös tablettien ympärille.

Kyseinen laite korjaa loistavasti nykyisten matkapuhelimien zoomauspuutteet. Käyttäjäarviot ovat tuotteen osalta todella positiivisia. Mikäli kuvaisin kännykällä hieman enemmän, olisi tämä luultavasti pakkohankinta myös itselle. Voisipa kännykkäänsä tälläisen avulla myös käyttää vaikkapa suurennuslasina.

Lähde