Ostohyvitys.fi on suomalainen palvelu jonka rekisteröityneenä käyttäjänä saa rahaa takaisin verkko-ostoksista yli 400 suomalaisessa ja ulkomaisessa verkkokaupassa. Palvelun käyttö ja siihen liittyminen on kuluttajille ilmaista.

Ostohyvitys.fi on siis tavallaan verkossa toimiva bonuskortti. Käyttäjille takaisin maksettavat rahat eivät ole ilmaista rahaa vaan verkkokaupat maksavat Ostohyvitys.fi käyttäjille osan heidän verkkokaupoilleen maksamasta rahasta takaisin bonuksena.Viihde-elektroniikan puolelta suosituin palvelusta löytyvä verkkokauppa on Apple Store. Esimerkiksi iPhone 5 -puhelimesta maksetaan tämän kirjoitushetkellä 0,5 % bonus ja monista muista ostoksista 1 % bonusta.

Muita suosittuja palvelusta löytyviä viihde-elektroniikkaa myyviä verkkokauppoja ovat:

  • Pixmania (2,50 % bonusta)
  • E-ville.com (2,50 % bonusta)
  • Digishop (5,00 % bonusta)
  • Sony (3,00 % bonusta)
  • Coolshop (2,50 % bonusta)

Ostohyvitys.fi-palvelun ehdottomasti suosituimpia verkkokauppoja ovat muodin verkkokaupat kuten Nelly.com ja Zalando sekä matkailuaiheiset verkkokaupat kuten Hotels.com ja Booking.com.

Kerätyt bonukset saa omalle pankkitilille käteisenä. Bonusten tilitystä voi pyytää kun omalle bonustilille on kertynyt 15 euroa tilityskelpoista saldoa.

Ostohyvitys.fi-palvelulla on myös oma beta-versiossa oleva selainlisäosa, joka kertoo kun saapuu kaupan sivulle josta voi saada bonusta Ostohyvityksen kautta. Lisäosa on saataville Google Chrome ja Mozilla Firefox -selaimiin.

Liity Ostohyvitykseen

Hilavitkuttimen lukijana saat liittyessäsi 5 euroa bonustilillesi kampanjakoodilla HILAVITKUTIN.

Edellinen artikkeliPuhuvat kengät
Seuraava artikkeliSormussaha