Eilen oli puhetta läpinäkyvästä matkapuhelimesta. Vaikka laite olisi kuitenkin minkä näköinen tai muotoinen tahansa, yleensä akkukesto on se tärkeämpi kysymys. Kyseinen tekijä usein myös rajoittaa muiden ominaisuuksien muuttamista entisestään. Fujifilmin kehittämä ”paneeli” lupaa auttaa akkuongelmissa.

Kyseisen härvelin pitäisi pystyä muuttamaan ihmisen ruumiinlämpö latausenergiaksi. Laite on todella kevyt ja sitä voisi matkapuhelimen akkujen lataamisen lisäksi käyttää myös erilaisten terveydellisistä syistä käytettävien apuvälineiden virtalähteenä. Kenno tunnistaa lämpötilavaihtelun yhden celsiusasteen tarkkuudella ja alkaa tuottaa energiaa heti ihokosketuksen saadessaan. Vastaavia tuotteita on kuulemma kehitetty aikasemminkin, mutta ei yhtä tehokkaina.

Ehkäpä, jos takit tullaan päällystämään sisäpuolelta tämänkaltaisella materiaalilla, voi jatkossa huoleti surffata netissä älypuhelimellaan ilman akkuvarauksen heikkenemistä. Toinen mahdollisuus olisi ladata laitteensa pienellä juoksulenkillä, joka myös parantaisi kansalaisten kuntoa. Lisää tietoa kyseistä teknologiasta saadaan kuulemma maaliskuussa.

Lähde

 

Edellinen artikkeliLäpinäkyvä puhelin
Seuraava artikkeli”Ilmaista” sähköä