Heti ensimmäiseksi ei tulisi mieleen käyttää älypuhelintaan tietokonehiirenä. Kickstarter-ehdokas nimeltään MAUZ mahdollistaa älykapulansa muuttamisen aina hiirestä liikeohjaimeksi. Laitteen kuvataan olevan helppokäyttöinen ja ohjelmisto pomppaa heti näkyviin, kun kyseinen palikka yhdistetään älypuhelimeen. Härveli tarjoaa kosketusnäytölle kaikki tietokonehiiren näppäimet rullineen.

Normaalin hiiren lisäksi tarjonnasta löytyy TouchPad-kosketuslevy sekä Wii-ohjaimen tyylinen liikettä tunnistava härveli. MAUZ pyrkii nimenomaan markkinoimaan itseään erilaisiin liikkeisiin perustuvalla ohjauksella. Kosketusnäytön lisäksi liikeohjausta voi harjoittaa myös palikkaan kytketyn älypuhelimen kameran kautta. Tällaisia ohjaimia kylläkin löytyy jo vaikka minkälaisia. Parhaiten tämänkaltainen laite voisi pärjätä läppärin matkahiirenä. Toisaalta  34 euron hintalapulla irtoaa jo melko pätevä normaali tietokonehiiri.

Ideana tämäkin keksintö on silti hassu. Tällä hetkellä tuettujen älypuhelinten listan pienuus (iPhone 5, 4 ja 4S) ja laitteen hinta luultavasti kuitenkin karistavat ostajakuntaa. Ohessa video laitteen toiminnasta.

[kml_flashembed movie=”http://youtube.googleapis.com/v/fShPf4_A0Ws” width=”480″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

 

Lähde

Edellinen artikkeliValoa liikuntasaleihin
Seuraava artikkeliRuokaa tulostimesta

3 KOMMENTIT

  1. Ja se puhelin on kyllä ihan soittamista ja vastaamista varten..Yhä edelleen.

  2. Android laitteesta voi kätevästi tekaista touchpadhiiren sekä näppiksen PC:lle asentamalla Unified Remote nimisen ohjelman marketista. Toimii wlanin kautta ja sisältää räätälöidyt kaukosäätimet esimerkiksi win8 eleille sekä mediaohjelmille kuten winamp+vlc+xbmc.
    Erillisen langattoman HTPC näppiksen heitin menemään Unified Remoten asennettuani.

  3. Odottelen päivää kun lanka puhelin tulee takaisin…Sekin aika tulee vielä. Puhelin pysyy visusti kotona ja bussissa ei kuulu sitä että ” Missä olet” tai ” Laita potut tulelle, olen kohta siellä”.

Kommenttien lisääminen on estetty.