Toisilla on sitä rahaa ehkä hieman liikaakin. Intian Pimprissä asuva mies nimittäin tilasi itselleen kullasta valmistetun paidan sopimaan 5 kg jalokiviriipuksen kanssa minkä tahansa juhlan asusteeksi. Paidan kulta on 22 karaattista ja painaa yhteensä 3.25 kg, joten mikään kevein lenkkeilyasu tämä ei tietenkään ole. Asusteen kasaamiseen meni 15 kultasepältä yli viisitoista 18 tunnin työpäivää.

Paita sisältää 14000 kukkaiskuviota, Swarovski-kristalleista valmistetut napit sekä yhteensopivan kultaisen vyön. Kyseinen mies sattuu myös omistamaan saman kultasepän suunnitteleman kultaisen kellon sekä kynän. Seuraavaksi tavoitteena on muuttaa Nokia Gold -sarjan puhelin oikeasti kultaiseksi. Mies itse kertoo perineensä sievoisen määrän kultaa, jonka haluaa säilyttää nyt myös jälkipolvilleen tällaisessa muodossa. Ulkona liikkuessaan miestä seuraa tietysti omat henkivartijat. Editors note: Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!

Lähde

Edellinen artikkeliMusiikkia pakkasen puolelta
Seuraava artikkeliPari tapaa muuttaa puhelin avaimeksi

3 KOMMENTIT

  1. Varmaan intian kokoomuksesta tämä koijari, ainakin sille näyttää olemukseltaan. Minäminäminä..

  2. Köyhän miljardöörin paita tuommonen on, kun napitkin on -vain- kristalleja, sanotaan nyt vaikka timanttien tai muiden jalokivien sijasta. 🙂 no joo, kyllä mullekkin tuommoinen bilepaita kelpaisi.

    Mutta ei tainnut paitaa tilatessaan kysyä että
    ”mitä tulee maksamaan?”

    -Raha tekee rauhalliseksi totesi G.pula-aho jo aikoinaan.

  3. Raha on väline jolle on nostettu liian suuri arvo tänäpäivänä. Kuitenkaan sitä kukaan ei matkaansa saa kun lähtö tulee 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.