T-paitoja saa vaikka minkälaisilla kuvioilla varustettuina. Onpahan myös näitä, joissa on jokin hauska teksti mukana. Junamatkalla on usein tylsää, ainakin omasta mielestäni. Sitten kun älypuhelimen patterit on käytetty loppuun täytyy tyytyä perinteisempiin keinoihin ajan tuhlaamiseksi.

Kirja on suhteellisen kätevä esine tähän tarkoitukseen. Satunnainen lueskelija ei yleensä kuitenkaan satu ottamaan tällaista mukaansa. Litographs sen sijaan painattaa kokonaisen tarinan paitaasi, joten jos matkalla tulee tylsää, ei muuta kun paita pois!

Tarinoista löytyy kaikki kuuluisimmat. Kielenä toimii englanti. Sen lisäksi, että painatus sisältää monen monta sanaa, ovat lauseet ja kirjaimet järjestetty jonkin kyseistä kertomusta kuvaavan asian muotoon.

Painatetut T-paidat tulevat palveluun 3.1.13, mutta innokkaimmat voivat tilata tarinoita jo nyt, vaikkapa seinälle kehystettäväksi. Hintaa kertyy kuljetuksineen n. 40 euroa tarinalta. Painatuksen kerrotaan olevan laadultaan hyvinkin lukukelpoista. Teoksen saa halutessaan myös värillisenä. Ainoa ongelma tässä tuotteessa lienee se, että itsensä päältä on vaikea lukea mitään. Sitten taas toisaalta, voipahan tarjota matkaseuralleen jotain tekemistä.

Lähde

Edellinen artikkeliSuunta pohjoiseen!
Seuraava artikkeliMusiikkia pakkasen puolelta