Palju on kerrassaan mahtava keksintö, joka tarjoaa kustannustehokkaan tavan nauttia kuumasta kylvystä ulkosalla vaikka samalla ympärillä paukkuisi pakkanen. Hollantilaiset kaverukset ovat nyt keksineet kerrassaan nerokkaan innovaation, nimittäin kelluvan, moottoroidun paljuveneen. Tämä Hot Tug -paljuvene on lasikuidusta valmistettu, 2000 litran vetoinen kylpyvene johon mahtuu parhaimmillaan jopa kahdeksan kylpijää nauttimaan saman aikaisesti veneretkestä, sekä kuumottavasta paljukylvystä.

Paljuveneen hinnat lähtevät liikkeelle 8950 eurosta, jolla saa riisutun, illman kamiinaa ja moottoria toimitetun veneen rungon. Tehokkaalla sähkömoottorilla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kamiinalla varustettuna Hot Tugin hinnat kipuavat parhaimmillaan aina 16450 euroon saakka. Tahtoo.

Lisää tietoja ja tilauslomake löytyy paljuveneitä valmistavan yrityksen kotisivuilta osoitteesta hottug.nl

Edellinen artikkeliNaiselle kasvatettiin käsivarressa uusi korva
Seuraava artikkeliPäivän askarteluvinkki: hexaflexagon