Muutama viikko sitten, ennen Berliinissä järjestettyjä IFA 2012 messuja uhosin, että tuotamme tapahtumasta paikan päältä tavallisella pokkarikameralla kuvattuja, iPad tablettitietokoneella editoituja videoklippejä. Sen lisäksi että messuilta on julkaistu jo useampia tuoteuutuuksia esitteleviä klippejä, niin kuvasimme paikan päällä myös yhden hieman pidemmän videon. Tässä julkaistu matkaluhenkinen videomme esittelee Hilavitkuttimessa jo aikaisemmin esillä ollutta Teufelsbergin radioteleskooppia, sekä mysteeristä Berliinin aitaa. Toivottavasti viihdytte.

Koko homma on editoitu iPadin iMovie sovelluksella jolle videot siirrettiin suoraan kameralta. Turha siis väittää että tablettitietokoneet ovat pelkästään median kulutusta varten.

Edellinen artikkeliION iDJ Pro Numark iPad DJ-mikseri Hilavitkuttimen käpisteltävänä IFA 2012 messuilla
Seuraava artikkeliTältä näyttää uusi Robocop

5 KOMMENTIT

  1. Hieno homma hei, kokeilkaa seuraavaks onko mahdollista editoida ihan filminauhaa saksilla ja teipillä!?

  2. ”Turha siis väittää että tablettitietokoneet ovat pelkästään median kulutusta varten.” <— Vieläkin olen tuota mieltä. Äänet on päin perseitä ja volumea joutuu pyörittämään laidasta toiseen.

    • Dubbaus jäi kyllä heikoksi, mutta siitä voi syyttää lähinnä vain allekirjoittanutta. Eri ääniraitojejn voimakkuuksia on kyllä iMoviesissa helppo säätää. Äänien kanssa voi varmasti ryssiä myös muita sovelluksia käyttäessä?

      Jälkiäänitys meni tällä kertaa iPhonen kuulokemikrofonilla. Tietäisikö joku muuten hyvää ja kohtuuhintaista, 3,5mm liitännällä varustettua mikrofonia videokuvausta ja jälkiäänitystä varten.

Kommenttien lisääminen on estetty.