Elokuvien Ramboille ja muille sotien toimintasankareille tuntuu olevan poikkeuksetta tärkeää, että sotavarustus on viimeisen päälle. Ja jos kerran sotavatustuksen on oltava hifiä, niin miksi ei myös muun commandoretkelle mukaan otettavan välineistön, kuten vaikkapa olutkolpakkojen. Battle Mug taistelutuoppi on
reilun 6 kilon painoinen, alumiinista valmistettu kolpakko, joka sopii mainiosti yksiin muun rambotyylisen taisteluvarustuksen kanssa. Tuopissa on jopa M1913 standardin mukainen kiinnityskisko, johon on mahdollista liittää tarpeellisia lisävarusteitä, kuten lasertähtäimiä, asejalustoja yms. ampumavälinegadgetteja.

Myös moukarointivälineenä toimivan tuopin vetoisuus on 0,7 litraa, ja hintaa tältä löytyy 223 dollaria, eli noin 179 euroa.

Mainos: Frosty Mug kylmätuoppi viilentää kesän janojuomat nopeasti ja tehokkaasti!

Lähde: thinkgeek.com

Edellinen artikkeliGuitar Pee kitarapisoaari antaa mahdollisuuden soittaa kitaraa ja virtsata samalla kertaa
Seuraava artikkeliMies antoi kuolleelle kissalleen lentämisen lahjan

13 KOMMENTIT

  • Eipä tätä blogia koskaan millekään hyödyllisille käyttöesineille olekaan pyhitetty…

   • Minkäs teet, että suosin mieluummin hyödyllisiä hilavitkuttimia kaiken turhan krääsän sijasta.

 1. Saakohan tuohon mitään sellaista lisävarustetta josta olisi ihan oikeasti hyötyä, kuten nyt vaikka pullonaukasijaa?

 2. kyllähän pullo aukeaa vaikka tuolla lasertähtäimelläkin. ei kait se mikään ongelma ole jos ei ole täysin kädetön.

 3. Mainoskuvassa heppu jolla muki kädessä ei näytä kauheasti piristyneen.

 4. Painoa vain 6 kiloa. Melko sissi saa olla, että tuon ottaa mukaan jonnekin vaellukselle mukaan. Onhan tuo kieltämättä melko miehekäs heittää nuotiolla, keskellä korpea kehiin.

  Toisaalta jos kuppiin kuuluu myös kunnollinen kansi, voisi sitä käyttää pienenä aromipesänä. Paino/hyötysuhde menisi oman egon kasvattamisen piikkiin.

  • ei sillä ole painoa kuin vajaa 2kg, kyseinen tuoppi aloitti elämänsä 6 kiloisena mötikkänä ennen koneistusta. itselläni meinaa on sellainen.

 5. Alumiinin tiheys on noin 2,7 kg/litra. Mukin ilmoitettu paino (6 kg) vastaa siis 2,2 litran kokoista umpinaista alumiinikappaletta. Siis vaikkapa kaksi maitopurkkia ja lasillinen päälle umpinaista metallia. Tarkoitatko Erkki todellakin sanoa, että noin valtava määrä on käytetty tämän kokoiseen mukiin? Kuvista päätellen vaikuttaa aika mahdottomalta, kun koko muki ei ole juuri maitopurkkia suurempi ja siinä on vielä tyhjääkin keskellä juomaa varten..

  Mikäli tuo olisikin valmistettu kahden litran billet-möykystä jyrsien, niin valmiin mukin painohan ei sitten enää olisi 6 kg (eikä hinta olisi enää satasia), eli ei se voi niinkään olla.
  Olisko kyseessä sittenkin painovirhe, mukin todellisen painon ollessa vaikkapa 0,6kg?

 6. Epäilen ettei kuitenkaan paina kuutta kiloa. Sivuilla puhutaan että valmistetaan n.13 paunan eli 6kg alumiiniaihiosta, josta lähtee koneistuksen aikana varmaan reilusti puolet painosta pois.

 7. Siis tuo jyrsitään 6kg alumiini möhkäleestä… tuopin paino on siis vähemmän..

 8. Äkkiseltään vilkaistuna ajattelin että kiinnityskiskot haittaavat kyllä oluen ryystämistä, mutta hiukan nettiä selatessani löysin seuraavan esittelyn kyseisestä mukista

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2107095/Battle-Mug-The-coffee-cup-add-gun-attachments-to.html

  Ja videon perusteella näyttäisi että kiinnityskiskoja on vain kolme, joten ei haitaa juomista. (haittaako naurettava määrä eri hilavitkuttimia sitten juomista, onkin aivan eri asia)
  Pullonaukaisijakin näyttäisi olevan.
  Itse perusmukissa on myös massaa joten ainakin jos viilentää mukinsa pakasteessa, niin mallasjuoma pysyy kohtalaisen hyvin viileänä.

  Juuri mitään muuta toiminnallista hyötyähän moisesta mukista ei ole, mutta käytännöllisyys ei taida tuon ostajaa muutenkaan paljoa kiinostaa. Tosin tuossa on se tasa-arvoinen pointti, että tuon voi muuttaa helposti vasenkätisellekin sopivaksi.

  Battle Mug tuosta tulee sananmukaisesti sitten perinteisessä suomalaisessa juhannusjuhlinnassa. Crash Bum bang ja laastaria hakemaan.

  Ja hienoa että hilavitkutin näyttäisi päivittyvän taas kohtalaisesti.

 9. itseltäni kyseinen muki löytyy, hintaa tuli sellainen 300€ kustannuksineen… =_=

  kantta ei kyseiseen möhkäleeseen ei tule mutta jos osaa hiukan sorvia käyttää voi sellaisen siihen tehdä. tilavuus 0.75 litraa, ja jos joutuu tappeluun tämä kädessä on voittaja.
  näitä on vain kourallinen suomessa, kaksi mitä tiedän. toinen jossain pohjoisessa ja tämä yksi joka on meikäläisen pöydällä…

  lisäksi pysäyttää pistoolin luoteja.

  http://www.youtube.com/watch?v=mqOXp1rIUZg

Comments are closed.