Paljon toistoa ja puristusvoimaa vaativissa työtehtävistä saattaa työtehtävän suorittajalle aiheutua rasitusvammoja. Tämän vuoksi onkin onni onnettomuudessa että on olemassa avaruusteknologiaa, Nasa ja General motors. Nasa ja General Motors ovat nimittäin yhdessä kehittäneet, avaruusteknologiaan perustuen K-Glove -nimisen ”kyborgihansikkaan”, jonka avulla esimerkiksi 10 Newtonin voiman voi puolittaa tehtävän suorittajan kädelle viiteen.Hansikkaan antamasta lisävoimasta voisi olla suuri hyöty esimerkiksi tehdastyöntekijälle, tai astronautille. Kevyt hansikas on myös turvallinen, eikä tällä esimerkiksi rutistelle kenenkään kalloja ruttanaksi Blade runner -tyyliin. Kyseessä on prototyyppi, ja kaupallisen version mahdollisuutta tutkitaan vielä.

Oheisella videolla hansikkaan esittely.

Kautta: pcworld.com

Edellinen artikkeliOnko tämä USB-liitännällä varustettu ritsa optimaalinen Angry Birds -peliohjain?
Seuraava artikkeliPäivän viraali: Miksi tekisit töitä yksin…?

1 KOMMENTTI

  1. -Työpäivä ohi, haskat laturiin
    -Hei kaverit, tuokaas mulle lisää virtaa, mun hanska jäi kiinni tähän tolppaan.
    -Mikäs Virtasta vaivaa kun ei työ maistu? -Ei mikään, nyt vaan ei ole virtaa hanskoissa.

Kommenttien lisääminen on estetty.