Tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 35 vuotta siitä, kun Yhdysvaltalainen pelivalmistaja Atari julkisti Atari 2600 pelikonsolinsa. Tästä hetkestä alkoi myös pelikonsolien varsinainen ryntäys kotien olohuoneisiin. Mullistavaa Atarin pelikonsolissa ole se, että  pelikonsoliin oli mahdollista ostaa lisää pelejä pelikasettien muodossa, kun tähän saakka pelien määrä oli konsoleissa rajoitettu siihen mitä konsoliin oli asennettu ostovaiheessa.

Nyt kenellä tahansa on myös mahdollisuus hankkia olohuoneeseensa palanen pelikonsolien historiaa Atari Flashback 3 pelikonsolin muodossa. Uskollisesti alkuperäisen Atari 2600 pelikonsolin designiä mukaileva retropelikonsoli on varustettu yhteensä 60 sisäänrakennetulla, alkuperäisellä Atari -peliklassikolla. Hintaakin tällä nostalgiaan taipuvaisen konsolipelaajan unelmapelillä on vain alle 70 euroa, eli yhden tavallisen uuden konsolipelin verran.

Konsolin, pelit ja kaksoi ohjainta käsittävä pelikonsoli sopii liitettäväksi mihin tahansa RCA-liittimellä varustettuun televisioon.

Atari Flashback 3 pelikonsoli löytyy myynnistä Suomessa esimerkiksi Superkauppa.fi -verkkokaupasta

Edellinen artikkeliNokia 808 PureView on puhelin 41 megapikselin kameralla, ja kuolleeksi julistetulla käyttöjärjestelmällä
Seuraava artikkeliPäivän viraali: Sony PMW-F3 videokameran käyttäjäkokemuksia