Vaikka matkapuhelinten vyökotelotrendi on tällä hetkellä taakse jäänyttä aikaa, niin muodin historia on monta kertaa ehtinyt opettamaan, että mauttomimmatkin trendit palaavat ajan myötä takaisin.

Matkapuhelinkotelovalmistaja EXOvault on lähtenyt soveltamaan vyökoteloajatusta uudelleen, liittämällä kotelon vyön solkeen. Ainakin tietyllä nörtähtävällä tavalla tyylikäs iPhone 4 / iPhone 4s vyönsolkikotelo on valmistettu ruusupuusta ja messingin tai alumiinin yhdistelmästä.

Hintaa tällä vyönsolkikotelolla on 300 dollaria, eli hieman alle 220 euroa.

No, käyttäisittekö?

Lähde: etsy.com

Edellinen artikkeliAT-AT kävelijäpuku koiralle
Seuraava artikkeliAssassin Creed II pelin hihapuukkoreplika on huolestuttava

9 KOMMENTIT

 1. No se, että käyttää 220€ vyönsolkeen on mautonta, mutta älä pilkkaa vyökoteloita mauttomiksi! Vyökotelot ovat äärimmäisen käteviä ja lisäksi naisystäväni pitää sitä että käytän vyökoteloa tyylikkäänä (pätevä perustelu).

 2. En käyttäisi mistään hinnasta !! Jos siihen sopisi jonkun muun valmistajan luuri voisin käyttää. Mutta kaikki mikä liittyy appleen on roskaa. Mielummin ostan muilta toimivampaa tavaraa. Odotellaan siis et tulee sellainen mihin saa paremman puhelimen laitettua

 3. ”naisystäväni pitää sitä että käytän vyökoteloa tyylikkäänä (pätevä perustelu)”

  Miks koen myötähäpeä? Ja en käyttäisi moista vempelettä älypuhelinta varten. Tasku on tuttu ja turvallinen paikka mistä sen saa nopeasti esille.

 4. Ihan hieno kotelo, mutta 240€(postitus) on turhan paljon.

  En sitten tiedä tottuisinko itse vyökotelon käyttöön, kun on tottunut kännykkään housujen etutaskussa. Ja jos kännykän painoa ei tunne vyöllä, saattaa olla että unohtaa laittaa kännykän takaisin koteloon ja lopulta hukata se.

 5. Roskiksia dyykatessani joudun usein kurkottelemaan laatikkojen pohjalle ja luukun reunalla lankuttaessani olen huomannut että kaikki vyössä oleva tavara naarmuuntuu teräviin peltireunoihin nojatessani koko ruumiini painollani, epälen nyt vahvasti vyönsolkikotelon suunnittelijaa tosielämästä vieraantumisesta jos hän ei tiennyt tätä.

 6. Tuollainen kotelo tuo puhelimen aika lähelle sukukalleuksia, samasta syystä housujen taskua ei suositella puhelimen säilytykseen, vaikkei sillä varmaan niin kauheasti omenametroseksuaaleille ole väliä.

 7. tällänen keksintö on tosi huono naisen munasarjoillle sekä miehen kiveksille, vaikka kuinka ihmisille uskotellaan puhelimen radio aaltojen turvallisuudesta. kyllä se on vaan niin että kaikki mikä ei ole luonnollista ei ole hyväksi ihmisen kropalle.

Comments are closed.