Making Future Magic: iPad light painting from Dentsu London on Vimeo.

Lontoolainen viestintätoimisto nimeltään Dentsu on keksiny hauskan tavan käyttää iPadia pitkällä valotusajalla tehtyjen valomaalausten tekoon. Katsokaapa videolta että millaisen.

Lähde: dentsulondon.com

Edellinen artikkeliiPhone 4s – because they can!
Seuraava artikkeliSlingshot kamera tallentaa kauhun hetket

10 KOMMENTIT

 1. Olipas sisällätöntä roskaa tekniikan kustannuksella. Mikä siinä on, että aina ne työt pääsee esiin jossa käytetään jotain uutta teknistä kikkaa.

 2. Tämä ”uutinen” on täysi floppi. Samsungilla tosiaan onnistuu paremmin. Mutta tässähän tämä juttu on toi valotusaika. Ja se ei taida olla mikään hilavitkutin ? 😀

 3. @3nncn ja VilleH: tarkoitatteko että tämä entisestään todistaa väitettä että luovat ihmiset käyttävät edelleen ennemmin Applen tuotteita kuin esimerksi Samsungia, vaikka paperilla tämän ominaisuudet vaikuttaisivatkin paremmilta?

 4. Juuri näin! Toki pitkä valotusaika on vanha juttu mutta sen hyödyntäminen näin on sitten uusi. Se nyt on yhden tekevää onko se samsunki vaiko maple, muutenkin tätä käyttöjärjestelmä tappelua, apple vihaa ja rakkautta saa kuulla joka päivä niin rasittavan paljon, niin ei viitsittäisi ruveta heti herjaamaan kun jutussa vähänkin mainitaan applea..
  -itse omistan samsungin..

 5. ”Mielestäni tää valotusajalla pelleilly on jo nähty.. uusi laite mutta vanha idea”

  mutta uusi toteutumistapa! GOT IT?

 6. Toi on totta^^

  Johtuuko tämä Applen laitteiden käytöstä vai missä vika, itsestäni nämä ovat ainakin todella hienoja kuvia! 🙂 Nauti elämästä, äläkä valita.

 7. Aivan täyttä pelleilyä koko uutinen…
  Täytyypä ohjelmoida tolle mun galaxy s2:lle
  toi ”ilmakirjoitus” ohjelma

Kommenttien lisääminen on estetty.