Hintaluokaltaan noin 2500 dollaria oleva maailman halvin auto, Tata Nano on saanut melko yllättävän lisäyksen mallivalikoimaansa. Autoyhtiö Tata Motorsin kanssa samaan konserniin kuuluva Tata Jewelery on nimittäin valmistanut tästä autonkopperosta erikoisversion, jota koristaa perusvarustelun lisäksi 80 kiloa 22 karaatin kultaa, 15 kiloa hopeaa ja yli 10 000 erilaista jalokiveä.

Tatan mukaan malli on myös myynnissä, olettaen siis että kukaan on valmis maksamaan mallista pyydetyt 4,6 miljoonaa dollaria, eli noin 3,4 miljoonaa euroa.

Videota mallin julkistamistilaisuudesta hypyn jälkeen

Mitä sinä haluaisit lahjaksi? Luo ilmainen lahjalista Lahtalistat.fi verkkopalvelussa!

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliKirvesmurhaajan ulko-ovi
Seuraava artikkeliOnko Origo 3D viimeinen lelu joka lapsellesi tarvitsee hankkia?

7 KOMMENTIT

  1. Jaaha, tässä taas nähdään miten turhamaisia osataan olla, ton kaiken kullan olis ehkä voinut käyttää vähän fiksumminkin, kun sitäkään ei loputtomiin ole..

  2. Jotenkin naurettavia tälläiset mallit. Mielestäni näissä ei ole kyse minkäänlaisesta innovaatiosta, vaan kyse on lähinnä jo useita kertoja nähdystä markkinoinnista. Sen tähden en Hilavitkuttimessakaan näitä enää haluaisi nähdä.

    Tempauksen jälkeen kulta ja jalokivet voidaan hyvin kierrättää, jolloin saadaan taas yksi x,x miljoonan ”arvoinen” kapistus. Kyseiset materiaalithan voivat tässäkin olla peräisin vaikka siitä ”maailman kalleimmasta joulukuusesta”, jota taannoin netissäkin ihmeteltiin.

  3. sitte ku ajaa autolla tippuu jalokiviä ja kultaa.. ja minnekkäs tämä jätetään parkkiin tulin vain ajatelleeksi.

  4. Suomeen kun tämmösen ostaisi ja jos se varastettaisiin tai kolaroitaisiin lunastuskuntoon, vakuutus takulla korvaisi vain alkuperäisen 2500 dollarin hinnan. (miinus omavastuu osuus totta kai)

  5. no mutta ei kai vakuutus nyt uuden auton hintaa korvaa. sehän on käytetty auto heti kun sen liikkeestä ulos ajaa

Kommenttien lisääminen on estetty.