Kuva: Martin Grüner Larsen / Flickr

Oletko joskus saanut ravintolassa asioidessasi erityisen hyvää palvelua paikan ovimieheltä, tai onko sinua joskus mielestäsi kohdeltu epäreilusti ja väärin baarissa asioidessasi? Mikäli vastaus jompaan on kumpaan kysymykseen kyllä, niin miksi et jakaisi kokemustasi muiden internetin käyttäjien kanssa uudella, Poket.fi verkkosivustolla?

Tämä uusi, ravintoloiden portsareiden toimintaan keskittyvä sivusto löytyy siis osoitteesta Poket.fi. Tervetuloa keskustelemaan muiden kokemuksista, ja jakamaan omia kokemuksia muiden lukijoiden kanssa!

Edellinen artikkeliGhostbusters -haamuansa saapuu kauppojen joulumarkkinoille
Seuraava artikkeliBob Balow keksi paremman spagettihaarukan

2 KOMMENTIT

  1. joskus n10vuotta sitten pari sankari ”pokea” päättivät jostain syystä poistaa minut ravintolasta ulos. Ulkopuolella sitten oli melkoset väännöt heidän kanssaan. Olin kunnon jäljillä joka paikasta sen jälkeen kun useampi sankari koitti siinä pakettiin laittaa minua. Yllättäen pyysimme kameroiden nauhoja kamerat eivät olleetkaan tänä iltana olleet toiminnassa… Oli joku vissii unohtanu painaa REC nappia. Noh se oli sillon.

  2. näin täälä eilen kommentin ja nyt se on poissa ?! rikollista toimintaa sanon minä !

Comments are closed.