Härveleitä ja hilavitkuttimia selaillessa tuntuu, että lapsiperheet jäävät harmillisen usein uusien laitteiden ja keksintöjen kehittäjiltä vähälle huomiolle. Tässä kuitenkin merkillinen keksintö, joka olisi varmasti monelle kerrostalolähiössä asustelevalle nuorelle perheelle erittäin tervetullut asia. Kyseessä on QuickSmart -niminen lastenratas, joka helppo pakata mukaan tai säilytykseen tavallisen selkärepun kokoiseen pakettiin.

Nämä vain neljän kilon painoiset lastenrattaat soveltuvat 6kk vanhasta vauvasta aina 15 kiloisen vesselin ees-taas rullailuun kaupungilla. Suomeen näitä näppärän oloisia lastenrattaita on saatavilla esimerkiksi Amazon.co.uk -verkkokaupasta tilaamalla noin sadan punnan, eli reilun 110 euron hintaan.

Edellinen artikkeliYli kolmen miljardin euron hintainen luksusjahti oli hyvä sijoitus
Seuraava artikkeliJapanilaiset kehittivät ilmastoinnilla varustetun takin

4 KOMMENTIT

  1. Ei vakuuta. On melkein joillekin hc-jampoille tuo suunnattu. Jalkatuki ainakin. Kevyitä sateenvarjorattaita on muutenkin helppo kuljettaa, melkein enemmän vaivaa tuon rattaan reppuun laittamisessa.

  2. Mitä minä haluaisin tietää, kuinka hyvin lapsi mahtuu tuonne reppuun.

  3. Ei tosiaan vakuuta. Jos nuo rattaa oikeasti muuntuisivat repuksi eivätkä vain reppuun mahtuviksi olisi tässä jo hiven ideaa.

  4. Miksei käyttäisi vaan suoraan vauvareppua, tai peräti kantoliinaa joka mahtuu vieläkin pienempään tilaan? Kantoiässä lapsukaiselle sen tuoma läheisyys on parempaa kun kärryssä lykkiminen.

    Kannattaa muuten myös totuttaa lapsi kävelemään heti kun vaan oppii ja lopettaa kärryn käyttö siihen. Muuten tulloo motoriikkahäiriöinen, kömpelö ja laiska nassikka.

Comments are closed.