Jokainen on joskus törmännyt aikakausilehtien välistä aika-ajoin löytyviin kasvorasvanäytepusseihin, tai taitoksen alta löytyviin hajuvesinäytteisiin. Ainakaan itse en kuitenkaan vielä tätä ennen ole kuullut syötävistä mainoksista – ainakaan sellaisista että syötävää olisi itse lehden väliin painettu mainossivu.  Autovalmistaja Volkswagenin Etelä-Afrikan aluetoimisto on nyt tehnyt aluevaltauksen tällaisten syötävien lehtimainosten saralle. Kyllä, kyseessä on siis todellakin syötävä, riisipaperista valmistettu lehden mainossivu. Sivulla mainostetaan Golf-automallin GT-R versiota sloganilla ”Eat the road”, eli suomennettuna suunnilleen ”pure asfalttia”, ja asfalttia esittävää kuvaa tarpeeksi kauan tuijotettuaan lukija voi sitten todellakin mutustella sivun suihinsa.

Jäämme odottamaan syötävien julkaisujen yleistymistä koko lehtinumeron painomateriaalin kattavaksi. Tällaisen lehden luettuaan voisi sitten pistää julkaisun vaikkapa uuniin tai pataan, ja tarjoilla illalliseksi. Vähenisipä kierrätyspaperin määräkin näin kummasti.

Lähde: adsoftheworld.com

Edellinen artikkeli360-asteen videota iPhonella
Seuraava artikkeliItse tehty mobiili saunankäynnistin

15 KOMMENTIT

 1. Tämä ei varmaan toimi kun lehtihyllystä nappaa lehden kouraan, valmiiksi ihmiset likaisilla näpeillään lehden sellanneet läpi ja sitte sinä sen mutustelet kotona jos sitä ei ole jo syöty lehden välistä…

 2. Hyvä idea! Kunhan ei oo myrkyllistä. Hyvällekin pitäisi maistua ettei mainos saisi negatiivista vaikutusta syöjiin.

 3. Varmaan on todella maukasta kuiva riisipaperi. Mutta jos siihen lisäisi mausteita, niin tämähän voisi olla hyvä ratkaisu nurkkaan kerääntyvälle ilmaislehti ja mainoskasalle. Paperisilppurin läpi vaan ja olisi valmista nuudelia.

 4. Lehdet automaatteihin nii ei kaikki tahmatassut pääse käpälöimään niitä, tai muovi päälle, vaikka siitä sitten tulisi jätettä.
  Mutta kuka söisi sen kaiken riisipaperin? Ittelle ainaki tulis niin hirvee kasa manoksia (ellei olis postilaatikos tarraa ”ei mainoksia”) et ei muuta tarttis syödäkkää.
  Hyvä idea voisi olla erimakuiset ”musteet”, mausteista ja värjäävistä elintarvikkeista tehtyinä. =D

 5. Lehdet automaatteihin nii ei kaikki tahmatassut pääse käpälöimään niitä, tai muovi päälle, vaikka siitä sitten tulisi jätettä.
  Mutta kuka söisi sen kaiken riisipaperin? Ittelle ainaki tulis niin hirvee kasa manoksia (ellei olis postilaatikos tarraa ”ei mainoksia”) et ei muuta tarttis syödäkkää.
  Hyvä idea voisi olla erimakuiset ”musteet”, mausteista ja värjäävistä kasviksista tehtyinä. =D

 6. Itse suomentaisin tuon ”Eat the road” muotoon ”Niele asfalttia”, näin olen ainakin kuullut puhekielessä sanottavan kun autolla ollaan liikkeellä niin auto ”nielee asfalttia”.

 7. Olisko tässä vastaus Afrikan nälänhätään ? Aletaan painamaan aamulehdet syötävälle paperille, Vot Vot ketsuppia päälle ja nassuun lukemisen päätteeksi! Tai koulukirjat, kun kappale on käsitelty, siirrytään lounaalle jossa HP-soossin kanssa tuhotaan taas yksi osa opiskeltua kirjaa 🙂

 8. OLEN KERRAN SYÖNYT TOLLASTA! MAISTUI KUMMASTI PAPERILTA JA MENI ALAS HUONOSTI!111111111111111111111111

 9. jotenkaan ei syötävältä näytä,toi ehkä saisi multa tulemaan yrjöt! 😀

 10. Parivuotiaana mulla oli kumma tarve tunkea suuhuni kaikki mahdollinen oli ne sitten automainoksia tai kukkia. Muutamia vuosikymmeniä myöhemmin mun on vaan hiivatin vaikea motivoida itseni takaisin samaan tilaan.

  Voisiko joku selittää miksi ihmeessä joku haluaisi ”purra asfalttia”… noin niinkuin kirjaimellisesti? En oikein usko, että ”Voita päälle, niin ei tartte viedä roskia”-ajattelu muuttuu jatkossakaan kovin yleiseksi.

  Se että jokin on mahdollista ei vielä oikein riitä… Meidän on ollut koko ikämme mahdollista myös esim. kerätä tulitikkurasioita, mutta silti harva meistä on siihen hurahtanut. Veikkaan tälle suunnilleen yhtä isoa suosiota.

Comments are closed.