Vaikka laadukkaat, korvan sisälle sullottavat suljetut nappikuulokkeet tarjoavat mukavan ja taustamelultaan eristetyn kuuntelukokemukset kompaktissa ja usein hinta-laatusuhteeltaan hyvässä muodossa, niin yksi ongelma tulppamallisiin kuulokkeisiin usein kuitenkin liittyy, nimittäin vaihtelevasti korvakäytäviin istuvat pehmusteet.

Ääni-insinööri nimeltään Stephen Ambrose on kuitenkin saanut idean, jonka avulla tulppamallisten kuulokkeiden istuvuusongelmat on mahdollista ratkaista kertaheitolla. Ratkaisu on tulppamallinen kuuloke nimeltään ADEL, jossa kiinteämalliset kuulokeosat on korvattu pienillä ilmapalloilla, jotka pumpataan täyteen kuulokejohtoon sijoitetun pienen pumpun avulla kun kuulokkeet on mukavasti asetettu korvakäytävään.

Kuulokkeiden markkinoille saapuminen ja hinnoittelu ovat vielä avoimia asioita, mutta ainakin ensivaikutelmaltaan idea vaikuttaa jopa nerokkaalta!

Kautta: ubergizmo.com

 

Edellinen artikkeliHippivolkkari-teltta
Seuraava artikkeliKaupallinen tiedote: Superkaupassa tällä viikolla ilmaiset toimituskulut!

2 KOMMENTIT

  1. Hyvä idea muuten mutta taskun tai repun pohjalla kuljettaessa pussit puhkeaa kuitenkin.

Comments are closed.