Kovaa vauhtia lähestyvät Britannian kuninkaalliset häät ovat innoittaneet kaiken muun turhan oheisrihkaman ohella myös kaksi nuorta pariskuntaa muistuttavaa PEZ-annostelijaa. Keräilijöiden pettymykseksi on heti alkuun kuitenkin paljastettava että annosteilijoita on valmistettu vain yksi pari, ja sekin on jo huutokaupatta eBayssa 8200 punnan hintaan.

Ei pidä kuitenkaan masentua. Vaikka tämä mahdollisuus on jo mennyttä, voit yhä edelleen osallistua kuninkaallisen suurtapahtuman juhlintaan hankkimalla omaksesi vaikkapa William ja Kate jääkaappipakastimen, William ja Kate kännykän, tai esimerkiksi30 punnan arvoisen replikan Katen vihkisormuksesta.

Lähde: treehugger.com

Edellinen artikkeliSaunahousut tarjoavat oman saunan housuihisi!
Seuraava artikkeliPorsche Semper Vivus on sähköhybribiauto vuosimallia 1900

8 KOMMENTIT

  1. mitä kuraa, ketä kiinnostaa? kaks ihmistä menee naimisiin, entäs sitten? nyt kaikki telkkarin ääreen perjantaina katselemaan kuraa!

  2. Milloin Hilavitkuttimen kunnioitetut käyttäjät ovat alkaneet keräilemään lasten PEZ karkkiannostelijoita? Ei hyvä.

  3. Kekkonen, kysse oli vain esimerkistä, että mitä kaikkea sitä on jo häiden teemalla tehty. Yksi ääriesimerkeistä on esim. kuninkaalliset oksennuspussit. Kyllä, juurikin ne. (( http://www.incrediblethings.com/entertainment/sick-of-william-kate-use-a-royal-wedding-sick-bag/ ))Niitä muistaakseni myytiin jossain verkkokaupassa ja muutamissa isoimmissa kaupoissa. Sitten löytyy kuninkaallista vettä, makeisia, vessapaperia, hammasharjoja etc. etc. etc. Että’ ei noi PEZ-karkkiannostelijat nyt niiiin ihmeellisiä ole.

  4. Joo itsekkään en tajua tätä älytöntä hössötystä Katen ja Williamin häistä. Kuninkaaliset ovat muutenkin aivan turhia veronkasvattajia kansalle.

  5. Joo itsekkään en tajua tätä älytöntä hössötystä Katen ja Williamin häistä. Kuninkaaliset ovat muutenkin aivan turhia veronkasvattajia kansalle.

  6. Ai että ”30 punnan arvoisen replikan Katen vihkisormuksesta”? Tässä kohtaa on taas hyvä muistaa että hinta ja arvo ovat kaksi täysin eri asiaa. Tuollaisen helyn _arvo_ on siinä kahden euron tietämillä, samoja sinkki-muoviromuja saa kahdella eurolla huoltoasemien kolikkokäyttöisistä automaateista. _Hintaa_ tälle sormuksella on jostain tietystä syystä päätetty vain lätkäistä viisitoista kertaa enemmän kuin tuotteen oikea arvo on. Ei typerä riistohinta korusta silti sen _arvokkaampaa_ tee.

Kommenttien lisääminen on estetty.