Miltä kuulostaisi tatuointikone, johon käsi köytetään kiinni ja annetaan koneen hoitaa kuvion iholle hakkaaminen täysin itsenäisesti? Entäpä, jos tämän lisäksi tatuoitava ei itse pystyisi vaikuttamaan siihen, mitä tatuointikone iholle hakkaa, vaan kone sattumanvaraisesti valitsisi yhden jotain uskontoja kuvaavan symbolin ja nakuttaisi tämän tatuoitavan iholle.

Tällaisella toimintaperiaatteella toimii taiteilijan nimeltään Chris Eckert toteuttama ”tatuointiplotteri” nimeltään Auto Ink. Taideprojektin tarkoituksena on leikitellä ajatuksella, kuinka se mihin kulttuuriin ja uskontoon me satumme syntymään määrittelee voimakkaasti identiteettiämme todennäköisesti lävitse koko elämämme. Ajatuksena on siis verrata aihetta iholle sattumanvaraisesti tatuoituun uskonnolliseen symboliin, joka uskonnon tavoin on ikään kuin leima, jota tatuoinnin ottaja kantaa ihollaan koko elämänsä.

Mitähän Timo Soini olisi tällaisesta taiteesta mieltä?

Kautta: ubergizmo.com

 

Edellinen artikkeliNikodama räpsysilmät herättävät elottomat kodinkoneet henkiin!
Seuraava artikkeliAutomaattinen ajopäiväkirja