Vaikka Kännykkäpeli Angry Birds onkin jo nähty lähes tulkoon kaikissa kuviteltavissa asiayhteyksissä, niin taiteen aiheeksi tämä söpöjen lintujen ja possujen ympärillä pyörivä peli ei tätä aikaisemmin tietojemme mukaan ole kerennyt. Nyt tähänkin epäkohtaan on saatu viimein korjaus, sillä kuvittaja nimeltään Sam Pratt on valinnut tuoreen teoksensa aiheeksi minkäpä muunkaan, kuin Angry Birdsin. Teoksessa aihetta on lähestytty vihaisten lintujen sijasta surullisen possun näkövinkkelistä. Karua.

Oheisen teoksen saa ladattua itselleen taustakuvaksi tämän linkin takaa

Edellinen artikkeliPerjantain kaupallinen viraalipläjäys: Jalkapalloa tennariperspektiivistä
Seuraava artikkeliSergei, sukset ja propellireppu

13 KOMMENTIT

 1. Kerrankin hieno ja tarpeeksi suuri taustakuva että sen ilkeää laittaa 24″ näytölle!
  Tähän asti pitänyt tyytyä windowsin omiin kuviin kun ei ole löytyny tarpeeks hienoa ja tarkkaa kuvaa että olisi koko näytölle voinut levittää!

 2. Angry Birdsissä on vanha vanha peli idea uudella toteutuksella ja tämä kuva ei oikein tee sille oikeutta…

 3. ”Angry Birdsissä on vanha vanha peli idea uudella toteutuksella”

  Jaahas, enpä tiedä missä olisi sama idea?

 4. ”Jaahas, enpä tiedä missä olisi sama idea?”

  Et ole tainnut hirveästi netin flash-pelejä pelata?

 5. @aera:

  Esimerkiksi Addicting Games -sivusto on täynnä samanlaisia pelejä. Ainoastaan pelien asetelmat (hahmot, ympäristö jne.) vaihelevat. Ei sillä, että siinä jotain vikaa olisi. Kunhan vain osoitin, ettei Angry Birds ole uniikki peli.

 6. @fewa. Hyvässä kommentissa ollaan vähän täsmällisempiä. Kommentit malliin ”onhan noita ollut” eivät oikein tuo aiheeseen mitään uutta. Kerro joku konkreettinen esimerkki, niin keskustelusta saadaan mielekkäämpää.

 7. @Erkki Kirjalainen

  Mulle ainakin tulee mieleen samantyyppinen Crush the Castle, tosin heittovempele on erilainen. Rakennusten tuhoaminen lentävillä objekteilla joita laukaistaan tykeistä tjsp on flash-pelien peruskauraa ja on ollut jo vuosia, ja niitä löytää kyllä kuukkelilla.

  Angry Birds on tietenkin ehkä parhaiten jalostettu tuotos tähän mennessä.

 8. http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/crush-the-castle
  http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/crush-the-castle-2
  http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/crush-the-castle-players-pack

  Crush the castle on pistetty kongregateen puoli vuotta ennen angry birdsin julkistusta. Armor gamesissa se on ollut mahdollisesti muutaman kuukauden kauemmin. Todennäköisesti on samanlaisia pelejä aikaisemminkin tehty, mutta crush the castle on yksi suosituin näistä peleistä.

 9. kertokaapas kuule semmonen uusi peli josta ei ole vastaavaa versiota tehty aiemmin?

  Anngry birds on mukavaa ajan vietettä 😀 kyllä siinä ihan jonkun aikaa menee kun kaikki kentät pelaa 😀

Comments are closed.