Matkailu on tavallisesti parasta silloin, kun reissussa on mukana samoista asioista kiinnostuneita ja samoja asioita harrastavia kavereita. Valitettavan usein harrastajaporukan aikataulujen ja juuri sen hetkisten kiinnostusten yhteen sovittaminen on kuitenkin hankalaa, ja yhteiset reissut jäävät helposti toteuttamatta.

Uusi kotimainen matkasuunnittelupalvelu nimeltään Kauas tarjoaa uuden, vaivattoman tavan suunnitella matkoja yhdessä samoista asioista kiinnostuneen kaveriporukan kesken. Kuka tahansa joka saa idean matkaa varten, voi rekisteröityä Kauakseen, aloittaa matkasuunnitelman ja kutsua kavereita mukaan suunnittelemaan matkaa porukalla! Suunnitteluvaiheessa kaikilla mukana olevilla on mahdollisuus vaikuttaa matkan sisältöön, ja suunnitelman valmistuttua jokaisella on mahdollisuus tehdä oma päätöksensä matkalle osallistumisesta. Kauas hyödyntää tiiviisti Facebookin kaveriverkostoja, ja myös kirjautuminen Kauakseen onnistuu Facebook -tunnusten avulla. Palvelun käytön aloittaminen ja kavereiden mukaan kutsuminen on siis todella helppoa!

KILPAILU – Voita lentoliput kahdelle!

Verkkopalvelu Kauas.com ja lentoyhtiö Malev järjestävät yhdessä kilpailun, jossa Kauas-palvelun avulla matkoja suunnittelevat ryhmät voivat voittaa kaksi meno-paluu lentolippua suunniteltuun matkakohteeseen! Suunnittelemalla Kauaksessa matkan mihin tahansa Malevin kohteeseen, osallistut automaattisesti kilpailuun, jossa on palkintona 2 meno-paluu lentolippua valitsemaasi Malevin kohteeseen. Matkat voit suunnitella valintasi mukaan joko suomeksi tai englanniksi.

Lue kilpailusta lisää tämän takaa!

Kauas verkkopalvelun etusivulle, Kauaksen Facebook -sivulle

Edellinen artikkeliHymytraineri opettaa pistämään suun messingille!
Seuraava artikkeliPerjantain kaupallinen viraalipläjäys: Jalkapalloa tennariperspektiivistä