Nyt kun olemme saaneet muutaman päivän ajan ryvettyä Nokian ja Microsoftin yhteistyöhön liittyvässä kritiikissä, on sopiva hetki esitellä jotakin mainittuun yhteistyöhön liittyvää uniikkia ja innovatiivista! Kyseessä on Microsoftin teknologiademo, jossa esitellään mahdollisuutta liittää Windows 7 Mobile -puhelin langattomasti Microsoft 360 pelikonsoliin, ja käyttää tätä eräänlaisena lisäohjaimena Rally Ball Kinect -pelissä.

Vaikka kyseessä on vasta teknologiademo, niin mobiilikäyttöjärjestelmän liittäminen tiiviisti osaksi Xbox live -palvelua, ja tarjoamalla kehittäjille lisäksi hyvät työkalut sovellusten kehittämiseen, Microsoft saattaisi olla oikealla polulla!

Vai millaisia mahdollisuuksia te keksisitte matkapuhelimen ja Kinect -ohjaimen yhdistelmälle?

Teknologiademo esiteltynä videolla hypyn jälkeen

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliPakoputkella varustetussa fillaripäristimessä on sitä jotain
Seuraava artikkeliKaupallinen viesti: Talven paras mäenlaskutarjous!