Itse olen muutamaan otteeseen ajanut hiukseni pois, enkä voi sanoa urakan koskaan olleen mitenkään mukava, koska normaalisti minulla on melko tuuheat hiukset. Tiedossa on aina ollut haava jos useampikin sekä pari päivää kirvelevä päänahka. Useammin hiuksiaan leikkaava varmasti oppii leikkaamaan hiuksensa ilman kuvatunlaisia haittoja, mutta se silti nopeuttaa hiusten ajoa.

Hiustenleikkuukypärä leikkaa käyttäjänsä hiukset 20 sekunnissa. Se asetetaan päähän ja kytketään päälle. Laitteen kiskoilla liikkuvat terät leikkaavat hiukset automaattisen partavaahdonsyöttimen huolehtiessa niiden pehmeämmästä kulkemisesta.

Ajatus itsestään liikkuvista teristä päänahalla ei tunnu kauhean houkuttelevalta ajatukselta, ja itselleni ensimmäinen mieleentuleva asia oli todella pahat haavat. Alla olevalla videolla laite kuitenkin suoriutuu lyhythiuksisen miehen hiusten tekemisestä kaljuksi.

Tuote ei ole sarjavalmistuksessa, mutta jos sitä joskus aletaan tuottamaan suurempia määriä, helpottanee se monen ihmisen elämää. Hiustenleikkuuypärä päähän ja ”hiustenleikkuusateenvarjo” ylle, ja hiusten ajaminen ei ole koskaan ollut niin simppeliä.

(Geekologie)

Edellinen artikkeliIhopistooli parantaa palohaavat muutamassa tunnissa
Seuraava artikkeliNokia & Microsoft – Uusi alku, lopun alku vai alun loppu?