Kaulassa voi roikottaa riipusta ja kotona voi kasvattaa kukkia. Tai miksi ei luova ihminen voisi myös yhdistää nämä kaksi harrastusta, ja kantaa kaulassaan koristeena pientä elävää ruukkukasvia? Tätä mieltä on ainakin korumuotoilija Colleen Jordan, joka on suunnitellut parin kaulassa kannettavia, minikokoisia kukkaruukkuja. Kukkaruukkuriipuksia on saatavilla kolmea eri mallia, ja hintaan näillä muovisilla koristeilla on käsityökauppa Etsy.comissa 55 dollaria riipusta kohden.

Kaunis ajatus ja nätti muoto. Herää kuitenkin kysymys: voisiko materiaalina olla joku muu kuin muovi, tai voisiko tällaisen kenties askarrella itse vaikkapa käytöstä poistuneen kuulakärkikynän tupesta?

Kautta: likecool.com

Edellinen artikkeliTee-se-itse liekinheitinhansikkaat heille, joiden itsesuojeluvaisto on heikko
Seuraava artikkeliIhopistooli parantaa palohaavat muutamassa tunnissa