Yksi leffafriikkien intohimoisimmin odottamista Blu-ray julkaisuista näkee viimein päivänvalon tulevana syksynä. George Lucaksen luotsaama Lucasfilm on nimittäin juuri ilmoittanut parhaillaan käynnissä olevilla CES-messuilla, että tähtisaaga Star Wars saapuu kauppoihin korkearesoluutioisina Blu-ray versioina syyskuussa.

Positiivisena yllätyksenä mainittakoon heti, että tähtisaagan myydään heti alusta lähtien ihan tavallisiin bokseihin pakattuna, ihan tavallisen Blu-ray boksin hintaan. Mikäli pelkäät että nämä loppuvat kesken, voit jo halutessasi ennakkotilata elokuvat vaikkapa Brittein Amazon.co.uk verkkokaupasta, kaikilla kuudella elokuvalla ja 30 tunnilla ektstroja hintaan £69,99 (n. 84€). Mikäli episodit 1-3 ja/tai extrat eivät kiinnosta, niin saat myös episodit I-III ja IV-VI erillisinä bokseina hintaan £33,99 (n. 42€) kappale

Tähtien Sota Blu-rayt Amazon.co.uk verkkokaupassa:
Episodit I-III Blu-ray
Episodit IV-VI Blu-ray
Kaikki elokuvat ja extrat sisältävä boksi

Sitten ei muuta kuin odottamaan Star Wars elokuvien myöhemmin luvassa olevia 3D-versioita.

Edellinen artikkeliRobotti joka pomputtelee samanaikaisesti kahta pingispalloa yhdellä pingismailalla
Seuraava artikkeliiPhone kotelo kuin pekoni munilla – kirjaimellisesti.

9 KOMMENTIT

 1. Ihme, että 40 vuotta vanhaa elokuvaa jaksetaan aina uudestan höylätä uuteen uskoon. Itse en fanita leffasarjaa mutta bluray-version haluaisin nähdä 🙂

 2. Tämä ei varmasti iske kaikkiin, mutta joku saattaa todeta Red Letter Median StarWars I-III arvostelut yllättävän silmiä avaaviksi ja ehkä jopa hauskoiksi: http://www.redlettermedia.com/.

  Varoitus! Sisältää outoa huumoria.

  Itse diggasin ”kybällä”.

  Jaa… …sehän on melkein offtopiccia tämäkin viesti…

 3. Jään vaan kauhulla odottamaan, että millaisia ”parannuksia” ne keksii taas vanhaan trilogiaan… Kenties Han Solo ei käytä asetta enään ollenkaan ja Greedo ampuu itse itseään päähän…

 4. @PP, ei missään nimessä. Sehän olisi itsemurha ja se on paha juttu. Han solo varmaan potkaisee polveen ja juoksee karkuun.

 5. Oikein ihmettelen, että jos nuo 4-6 ovat parennellut versiot.

  Lucashan sanoi, ettei alkuperäisiä filmimateriaalia ole olemassakaan enään, mutta mistä sitten ne ovat muuntaneet ja puhdistaneet versiot?

  Taitaa olla Lucas rahananhe. Tekevät miljoonien puhdistustyöt ja laittavat alkuperäiset elokuvat ja lisätyt kohtaukset eri BR-levyille.

  Vaikka tämä maksaa, mutta ne saa kyllä moninkertaisesti takaisin rahana.

 6. Lisää!!! Lisempää!!!

  Osa näistä itsellä löytyy jo VHS > DVD ja nyt saa vielä nannaa bleuray-muodossa. Pakko-ostos. Saman näkeminen uudelleen ”parempana” voi kuulostaa rahastukselta, mutta hei, mitä nyt kovan saagan vuoksi ei tekisi.

Kommenttien lisääminen on estetty.