Kallis älypuhelin on viisasta suojata kolhujen varalta turvaa tarjoavalla suojakotelolla. Suojakotelot ovat usein myös muodikkaita, puhelimen ulkoasua käyttäjänsä makumieltymysten mukaiseksi muuntavia koristeita. Japanilainen kännykkähärpäkkeisiin erikoistunut Strapya World on nyt tuonut markkinoille iPhone -kännykkäkotelot, joiden kaltaisia emme ole aiemmin nähneet, nimittäin ateriasuojakuoren.

Eri annoksia kuten wienerleiketta, pekonimunia, nuudeleita tai riisiannosta muistuttavat suojakuoret valmistetaan käsityönä, joten jokainen suojakuori on uniikki. Hintaa yhdellä maittavan näköisellä kuorella on 3800 japanin jeniä, eli noin 35 euroa.

n

{democracy:267}

Lähde: strapya-world.com

Edellinen artikkeliTähtien Sota elokuvien Blu-ray versiot saapuvat kauppoihin syyskuussa
Seuraava artikkeliDaniele Del Nero: After Effects on installaatio useasta homehtuneesta pienoistalosta

9 KOMMENTIT

 1. Näyttösuojakalvo nyt on aika pakollinen, ainakin kosketusnäyttöpuhelimissa.

 2. Itse oon suojannu puhelimeni ZAGG’s InvisibleShieldillä, vaikka hankintahinta muihin verrattuna aika suolanen, niin olen erittäin tyytyväinen kalvoon, jossa on ikuinen takuu eikä naarmuunnu edes avaimilla tms terävillä.

  Koteloita ei puhelinmalliini tunnu kovinkaan personoituja tai käteviä olevan, ja yleismallin kotelot tai muut pussit on aina huonoja tai väärän kokosia..

 3. Näissä nykyisissä kosketusnäytöllisissä on jo muutenkin naarmuuntumaton lasi, joten ei siihen mitään tarvi laittaa. Sormella sitä saa ”melko” kauan hinkkailla että se on piloilla. Ne menee periaatteessa taskussakin ihan ilman mitään suojia, vaikka siellä oliskin ne avaimet, kolikot, sytkärit, jne. Muovinäytölliset on sitten erikseen. Tietenkin jos näytön ja jonkin taskun ulkopuolisen kovan esineen väliin jää se avain ja vaikka nostaessa jotain siihen kohdistuu kova paine, niin rikkihän se näyttö menee, oli siinä kalvo tai ei.
  Itselläni on Krusell:n nahkainen ”sujautuskotelo” joka suojaa suhkot hyvin edelliseltä skenaariolta, tippumisilta, jne.

  Semmoiset jatkuvasti päällä olevat suojakuoret ei ole järin tyylikkään näköisiä. Muutamalla kaverilla on niitä ja onhan ne melko rävöstyksen näköisiä. Tietenkin jos semmoisen tuntee tarvitsevansa, niin mitäs siihen on kukaan mitään sanomaan. Mun puolesta saatte vaikka kortsun sisällä piettää. 😉

 4. Noh, eipä tässä itselläni ainakaan mitenkään kalvon olemassaoloa huomaa, muuten kuin siten, että pinta on hieman nihkeä tms, mikä oikeastaan vaan parantaa tuntumaa näyttöön. Eriasia on varmasti jotkut halpahallin tai giganttien 2 euron suojakalvot, joita ei vissiin saa edes ilman kuplia asennettua, ja joissa joku kulma repsottaa heti aluksi.. Sitä saa mistä maksaa niinhän se menee.. Kymmenkertaisella hinnalla saa jo oikeasti laatua..

  Ainiin zagg’s shieldiä käyttää mm htc orkkis kalvona ja jopa pinnoitteena näytöissään, siksi löytyy näitä naarmuuntumattomiakin ruutuja jo valmiiksi uusista puhelimista. 😉

 5. Ei mulla oo mitään ongelmia ton näytön naarmuuntumisen kanssa mutta esim. kameran ja äänenvoimakkuuden napeista on värit lähteny sekä näyttöä ympäröivästä ”metalli” kehyksestä. Tosin taas on tilanne hieman parempi kun tossa samassa puhelimessa neljäs näyttö menossa, eli 3 kertaa huollossa vaihdettu toisinsanoen 🙁 Nokia n97 luurina.

Kommenttien lisääminen on estetty.