Yhteensä 18 ajokaistaa, joita kiertää jatkuvalla syötöllä 1200 metallista pikkuatoa 100 000 auton tuntitahdilla. Tässä tärkeimmät määreet Chris Burden nimisen taiteilijan projektista ”Metropolis II”. Jokaisen pikkupojan unelmaprojekti myös todistaa, että pikkuautoilla leikkiminen ei ole ikään sidottu puhde. Taiteilija on nimittäin itse ehtinyt jo kuuden kympin paremmalla puolelle.

Vielä keskeneräinen projekti on jo ostettu Los Angelesiin kunnallisen taidemuseon kokoelmiin, jossa se tulee olemaan myös esillä valmistuttuaan.

Lähde: nytimes.com

Edellinen artikkeli60 vuotias kauko-ohjattava ihmisen kokoinen robotti kävelee jälleen!
Seuraava artikkeliValkee kirkasvalokuulokkeet testi – osa 2. Käyttökokemukset

7 KOMMENTIT

  1. Aika helvetin hieno. Tuo olisi kiva nähdä livenä. Mahtaa tulla aika komeita kolareita jos sattuu auto hyppäämään poikittain, vähän niin kuin sähköautoradoissa usein käy.

  2. Tuolle olisi yksi ihan pätevä sovelluskohdekkin. Parit kamerat kuvaamaan rataa ja kuvadatasta tuotettaisiin satunnaislukugeneraattoreille siemenlukuja. Tuo on lähes yhtä hyvä lähde moiselle kuin laavalamputkin.

  3. Muuten vallan mainio, mutta liikenteen pitäis olla kakssuuntaista, ja kaipaisin vähän rekvisiittaa vähän kylkeen, taloja yms.. SIt jotkut liikenne valot olis mukava 😀

  4. Ja sitku se menee sinne näyttelyyn, nii olis aika veikee myydä autoihin mainostilaa, olis aika hyvää mainosta yrityksille, ku autoissa komeilis logot! Katsojiakin varmaan jokunen losissa käy…

  5. Huomasitte varmaan tekstistä että teos on vielä keskeneräinen!

Comments are closed.