Pup-Pie on syntymäpäiväkakku koirille

Monille ihmisille karvaturrit lajiryhmältään koirat ovat jopa muihin perheenjäseniin verrattavia kumppaneita. Ei ole myöskään epätyypillistä, että rakasta koiraa hemmotellaan kalliillakin hoidoilla ja ruokaherkuilla. Myös koiranruokavalmistajat ovat oivaltaneet että koiranomistajat ovat valmiita investoimaan pitkän pennin koiransa herkkupaloihin.

Koiranruokavalmistaja The Lazy Dog on tuonut markkinoille jopa yksin omaan koirille suunnatun syntymäpäiväkakun. Muiden muassa luomukauraa sisältävä piirakka on koristeltu nonparelleilla ja korealla ”Happy Birthday” kyltillä. Neljän kappaleen pakkauksella on hintaa $35,95 Amazon.com -verkkokaupassa.

Vaikka en koiraihminen olekaan, jotenkin uskoisin että koira osaisi paremmin arvostaa vaikkapa tuoreena tarjoiltua mehevää luuta? Vaikka kaipa näissä on taustalla enemmän koiran omistajan ilahduttaminen, kuin itse eläimen.

n

{democracy:265}