Monille ihmisille karvaturrit lajiryhmältään koirat ovat jopa muihin perheenjäseniin verrattavia kumppaneita. Ei ole myöskään epätyypillistä, että rakasta koiraa hemmotellaan kalliillakin hoidoilla ja ruokaherkuilla. Myös koiranruokavalmistajat ovat oivaltaneet että koiranomistajat ovat valmiita investoimaan pitkän pennin koiransa herkkupaloihin.

Koiranruokavalmistaja The Lazy Dog on tuonut markkinoille jopa yksin omaan koirille suunnatun syntymäpäiväkakun. Muiden muassa luomukauraa sisältävä piirakka on koristeltu nonparelleilla ja korealla ”Happy Birthday” kyltillä. Neljän kappaleen pakkauksella on hintaa $35,95 Amazon.com -verkkokaupassa.

Vaikka en koiraihminen olekaan, jotenkin uskoisin että koira osaisi paremmin arvostaa vaikkapa tuoreena tarjoiltua mehevää luuta? Vaikka kaipa näissä on taustalla enemmän koiran omistajan ilahduttaminen, kuin itse eläimen.

n

{democracy:265}
Edellinen artikkeliValkee kilpailu ratkennut. Onnea voittajalle!
Seuraava artikkeli60 vuotias kauko-ohjattava ihmisen kokoinen robotti kävelee jälleen!

7 KOMMENTIT

  1. Koirallehan ei tietenkään saisi paljo sokeria syöttää mutta eihän tuollainen kerran vuodessa sokeutta aiheuttaisi.

  2. meidän koiralle annetaan syntymäpäiväkakuksi maksalaatikko johon on tökätty pari nakkia kynttilöiksi

  3. Me tehtiin sillein että kippasin tölkillisen koiranruokaa lautaselle, vähä muotoilin kakunlaiseksi, pistin nakin kynttiläksi ja koristelin ihan tavallisella kuivamuonalla. Ei kauaa kestäny ku oli jo syöty 😀

  4. ”Koirallehan ei tietenkään saisi paljo sokeria syöttää mutta eihän tuollainen kerran vuodessa sokeutta aiheuttaisi.”

    Tuoteselosteen perusteella tuossa ei juurikaan ole sokeria.

  5. minun mielestä koira on tarkoitettu töihin ei seuraksi. ja tuossa ei ole mitään järkee 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.