Räpylähansikkaat – mikä ihastuttava idea! On itse asiassa kerrassaan hämmästyttävää, että Darkfin-räpylähansikkaiden tyylisiä uimaräpylöitä ei ole tätä ennen ilmaantunut markkinoille. Ainakaan allekirjoittanut ei ole vielä aikaisemmin törmännyt vastaavanlaisiin ohuisiin uimahansikkaisiin, jotka täydentävät sormien väliin jäätävän tilan taipuvallakalvolla aitoon vesimiestyyliin.

Valmistaja lupaa, että Darkfin-räpylähansikkaat kädessä sormet ovat käytettävissä lähes yhtä joustavasti, kuin paljain käsin operoidessa. Räpylät ovat siis oiva asuste vaikkapa meren pohjaa tutkiskelevalle sukeltelijalle. Uimarin otantapinta-alkaa veden kanssa räpylähansikkaat lupaavat parantaa jopa 70%

Lateksista valmistetut räpylähansikkaat on mahdollista tilata osoitteesta darkfingloves.com 24,95 dollarin parihintaan.

Edellinen artikkeliOikean talon kokoinen piparkakkutalo avataan pian Kanadassa
Seuraava artikkeliMaailman kallein viskipullo vaihtoi omistajaansa 340 000 eurolla

10 KOMMENTIT

 1. Kyllä melko vastaavia on kaupoissa. Vesijuoksussa käytetää. Ei ehkä yhtä joustavia ole. Emäntä osti viime talvena jotkut, jotka sallivat aika hyvin sormien liikuttelun. Hyvin auttoi, kun kokeilin ihan uida niiden kanssa.

 2. Vaikutteita waterworldista ? Ihan samannäköiset kuin C Costnerin räpyläkädet kys.elokuvassa 🙂

 3. Jeps, ittellänikin on hieman samanlaiset. Hanskat ovat vain vähän paksummat sekä varsi hieman lyhyempi. Kun haskat kädessä ui ei siitä tahdo tulla mitään. Koska kättä taakse viedessä hanska täyttyy vedellä ja jarruttaa etenemistä.

 4. Itselläni ollut jo melkein kymmenen vuotta samantyyliset hanskat neopreenista tehty.
  Ostin aikoinaan jenkkilän matkalta.

  Noissa vaan sellainen ongelma jos omaa käsivarsilihaksia niin saa melkein olkapäät sijoiltaan 😀

 5. Näitähän on ollut vuosia. Ihan normisettiä uimista/sukeltamista harrastaville. Muistan omanikin kultaiselta kasikytluvulta.

 6. Olisiko jokin liima vaihtoehtona tuohon, monesti liimaa käsistä repiessäni jättävät liimaantuneet sormet sormienväliin riekaleita jotka voisivat toimia vedessä räpylän tapaan. Moniko on laskenut kuinka paljon ilmavaivojen päästäminen pienentää veden liukukitkaa tätä ilma kuplapulputustahan käytetään jo nykyaikaisimmissa rahtilaivoissa vähentämään veden vastusta.

 7. Ite käyttelen tuollaisia, mutta neonkeltaisia autoillessa. Näkyy paremmin ku tervehtii tuttuja vastaantulijoita.

Comments are closed.