Räpylähansikkaat – mikä ihastuttava idea! On itse asiassa kerrassaan hämmästyttävää, että Darkfin-räpylähansikkaiden tyylisiä uimaräpylöitä ei ole tätä ennen ilmaantunut markkinoille. Ainakaan allekirjoittanut ei ole vielä aikaisemmin törmännyt vastaavanlaisiin ohuisiin uimahansikkaisiin, jotka täydentävät sormien väliin jäätävän tilan taipuvallakalvolla aitoon vesimiestyyliin.

Valmistaja lupaa, että Darkfin-räpylähansikkaat kädessä sormet ovat käytettävissä lähes yhtä joustavasti, kuin paljain käsin operoidessa. Räpylät ovat siis oiva asuste vaikkapa meren pohjaa tutkiskelevalle sukeltelijalle. Uimarin otantapinta-alkaa veden kanssa räpylähansikkaat lupaavat parantaa jopa 70%

Lateksista valmistetut räpylähansikkaat on mahdollista tilata osoitteesta darkfingloves.com 24,95 dollarin parihintaan.

Edellinen artikkeliOikean talon kokoinen piparkakkutalo avataan pian Kanadassa
Seuraava artikkeliMaailman kallein viskipullo vaihtoi omistajaansa 340 000 eurolla