Teknologian halpeneminen se ei jaksa lakata hämmästyttämästä Hilavitkuttimen toimitusta. Uusin hämmentävä hintojenromahtamisilmiö on tässä, nimittäin muutaman kympin LED-videotykki. Tällä kertaa parin vuoden takainen huipputeknologian tuote on tingitty hinnassa niin alas, että näitä kaupataan kolmen kappaleen määräalennuksella, jolloin yhden tykin saa heittämään kuvaa seinälle 59 euron kappalehintaan. Yksittäiskappaleina myytynä hintaa on 69€ eli ei paha niinkään.

Kuvanlaatu ei tässä tapauksessa varmaankaan päätä huimaa, mutta mitä voisi odottaa halpiskännykän hintaisesta, mediasoittimella varustetusta videoprojektorista. Jos videokuvan projisointiominaisuudelle ei löydy käyttöä, niin laitetta voi kuulokeliitännän ansiosta käyttää vaikkapa MP3-soittimena, tai sitten tämän ajastinominaisuuden ansiosta yölamppuna. Vaivaiseen 22 Watin virrankulutukseen pystyvässä laitteessa on myös sisäänrakennettu mediasoitin, joten tämän voi toisaalta sijoittaa vaikkapa talon huussiin projisoimaan Ritari Ässän uusintoja non-stoppina helpotusta hakemaan tulleille. Mahtavaa!

Tämä naurettavan halpa videotykki on kaupan Superkauppa.fi -verkkokaupassa

(Toim. Huom. Superkauppa on osa samaa mediakonsernia Hilavitkutin.com teknologiablogin kanssa)

Edellinen artikkeliPick Punch on plektrarei’itin
Seuraava artikkeliTactile+Plus tekee kosketusnäytöstä tunnisteltavan