Sharpin pomo Mikio Katayama tunnetaan innostuksestaan 3D-teknologiaa kohtaan ja firman tuotekehityksessä onkin jo todistettu kolmiulotteisella näytöllä varustettu tablettinäyttö sekä puhelin. Kyseessä lienee kepillä jään sohaisu kun artikkelissa mainitaan mahdollisuus 3D-näytölliseen tablettiin Sharpilta. Näin ei kuitenkaan liene ensimmäisessä versiossa, joka tulee markkinoille syksyllä Japaniin ja loppuvuodesta USAan.

Jännä katsoa tilannetta uudelleen parin vuoden päästä, suositun kvartaalin sijaan. Veikkaan että tabletteja on silloin jo runsaasti käytössä ja valmistajia useita. Voisi hyvin kuvitella että kotisohvalla olisi mukava tarttua pieneen tablettiin ja tarkistaa uutiset sen sijaan että katsoisi ne läppäriltä tai puhelimesta. Mene ja tiedä, ehkä nämä korvaavat paperisen sanomalehden

Joka tapauksessa tämä kolmiulotteisuuden laittaminen nyt joka paikkaan tuntuu jonkinlaiselta kuplalta. Kannattaisi varmaankin ensin laittaa perusasiat kuntoon, kuten käytettävyys ja tehokkuus. Nokialla on suunnitteilla myös kolmiulotteisia näyttöjä, luin tänään lehdestä. Jäämme odottamaan milloin tulevat kaupan hyllylle.

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliNavigointia autoilun alkuajoilta
Seuraava artikkeliSlipQuit on työpaikan itsetäyttyvä hätäuloskäynti-liukumäki