Chris Ainsworth hankki itselleen kaksi tatuointia: Space Invader pelihallipelistä ja Lohikäärme Atari 2600 Adventure -pelikoneesta. Tällä hän haluaa muistuttaa itseään pelaamisjuuristaan sekä intohimostaan kyseistä harrastetta kohtaan. Heppu työskentelee suunnittelijana pelialalla. Tässä lienee myöskin siis inspiraatiota päivittäisiin hommiin. Kaikki hyvät muodothan on jo keksitty. Myöhemmin niihin on vain lisätty pikseleitä, muunnettu vektoreiksi, 3d:ksi sekä väritelty. Äänimaailma on tietenkin myös muuttunut, mutta se ei liity tähän.

Tässä voisikin olla hyvä paikka kysäistä lukijoiltamme, että minkä pelihahmotatuoinnin ottaisitte, jos ilmatteks sais. Miten olisi koko selän kokoinen 8-bittinen Pacman tai C64 Paradroid kämmenselkään? Jälkimmäinen oli muuten melko loistava peli, jos sen vielä muistatte. Äänimaailma on edelleen yhtä konemaisen ahdistavan pelottava! (Youtubessa.)

Lähde: fuckyeahtattoos.tumblr.com

Edellinen artikkeliRetroN 3 Video Gaming System pyörittää NES, SNES ja Sega Genesis -pelikonsolien pelejä myös alkuperäisillä ohjaimilla
Seuraava artikkeliNestetäytteinen luodinkestävä liivi kovettuu ammuttaessa

7 KOMMENTIT

  1. Tuota samaista Space Invaderia olen miettinyt, vähän vaan eri tavalla tehtynä (erottuvat pikselit jne). Se todellakin muistuttaisi siitä ajasta jolloin itse aloitin pelaamisharrastukseni 🙂

  2. Jos koskaan tatuoinnin tulen ottamaan, niin hommaan jonkin Blazbluen hahmon emblemin hartiaan. Tosin ne on niin helvetin monimutkasesti piirrettyjä, että saisin istua töherrettävänä väh. 4 tuntia.

  3. Olisinko onnellisempi jos ihollani kiipeilisi Morbus Gravisin piirtämistä sarjakuvista tunnettu ja nyt myös peleistä tuttu Druuna, kuitenkin se mikä tuossa Druunassa juuri minua kiehtoo on Druunan virheetön Corel-Craft iho joten en ehkä sittenkään otattaisi Druuna tatuointia sillä sehän olisi ristiriidassa ihannoimieni asioiden kanssa.

Kommenttien lisääminen on estetty.