Ensinäkemältä ajattelin, että tässä pyyhitään cv:llä persettä. Kun cv:itä nyt varmaankin pyörii vähän siellä sun täällä etenkin sellaisissa yrityksissä, joihin haetaan paljon kesätöihin. Mutta kyseessä onkin konsepti, jonka avulla olisi tarkoitus parantaa työnsaantimahdollisuuksia.

Burak Kaynak, suunnittelija tietää kertoa että ihmiset käyvät vessassa 6 kertaa päivässä. Joten ideana on täyttää tällaisia rullia omilla kompetensseilla ja yhteystiedoilla. Tämän jälkeen rullat viedään yrityksien vessoihin, joihin haluaisi töihin. Hieman ongelmia tässä on tietenkin jos täytyy päivittää ansioluetteloa. Palatakseni kuitenkin siihen mistä aloitin, niin wc-käyttöönhän tämä kuitenkin lopulta päätynee, joten ensimmäinen mielikuva on pysyvä.

Lähde: www.behance.net

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com suosittelee: Kompuutteri.net
Seuraava artikkeliKeisarillista ilmailua: Nakajima J9Y Kikka ja Yokosuka MXY7

6 KOMMENTIT

 1. vituttais vaan täyttää oma cv jokaiseen arkkiin ku tietää että niillä pyyhitään kuitenkin vain hanureita. pitäisi saada tilattua rullia esitäytettynä 🙂

  Millonkahan mahtaisi tulla markkinoille vessapapereita joissa jokainen arkki olisi jonkin tietyn maan lippu? Veikkaisin että aina jääkiekon MM kisojen aikoihin Suomessa kuluisi tuhansia ruotsin lipulla varustettuja rullia 😉

 2. Niitä varmaan menisi muulloinkin kuin kisojen aikaan 😀

  Kumma kun täällä savossa (ainakin täällä) miltein jokainen sanojensa mukaan inhoaa tai vihaa ruotsalaisia. Todellisuudessa mikä muu maa täällä voisi olla sen parempi naapurimaa kuin ruotsi? Ennemminkin huolestuttaa tuo naapurivenäjä joka jo kohta omistaa jokaisen plantaasin täältäpäin, on vain ajan kysymys milloin he tekevät seuraavan siirtonsa.

 3. 6 kertaa päiväsä!? mulla ainaki tulee ”brown alert” kerran kahdesa päiväsä

 4. Tuohan ei taida olla perinteistä pehmeää vessapaperia vaan ihan kopiopaperin kovuista. Eipähä tuolla luultavasti kovin mukava pyyhkiä ole. Jos paperi olisi/on pehmeää niin menetelmähän olisi tehokas työpaikan saantiin.

  Lippuideahan on hyvä. Tuosta rullastahan saisi jo monta kannustuslippuja. Tikun varteen vaan ja stadionille myymään.

  Ja tuohon velkkiksen kommenttiin huomauttaisin että siellä kerrotaan että ihminen käy vessassa 6 kertaa päivässä, ei 6 kertaa p*skalla.

 5. käyt sinä siellä vessassa varmasti päivän aikana muutakin tekemässä kuin täysistuntoja

Kommenttien lisääminen on estetty.