Aina tuon tuosta Hilavitkutin.com päättää suositella lukijoilleen mielenkiintoisia uusia verkkosivustoja tai palveluita. Tällä kertaa olemme valinneet suosittelemisen arvoiseksi sivuston nimeltään Kompuutteri.net.

Näin Kompuutterin ylläitäjä Mika Latvala kuvailee sivustoaan itse:

Kompuutteri.net-verkkosivusto on nettisivujen kehittäjille ja ylläpitäjille hyödyllinen palvelu. Kompuutteri tarjoaa ilman muuta normaalille internetin käyttäjällekin ajankulua ja tekemistä. Palveluun voi kuka tahansa ilmoittaa verkkosivunsa muiden käyttäjien palautteen kohteeksi. Käyttäjät voivat esimerkiksi antaa verkkosivuista vapaamuotoista palautetta, parannusehdotuksia tai vastata sivun lähettäjän toivomiin erikoisiin kysymyksiin. Lisäksi käyttäjät saavat antaa sivulle tähtiä yleisen arvionsa mukaan.

Kompuutterissa on nähtävillä selkeästi käyttäjien mielestä parhaat sivut, eniten ääniä keränneet sivut sekä uusimmat käyttäjien lähettämät arvostelut. Sivustoja on helppo löytää aihealueiden perusteella, ja etusivulla näkyvät aina neljä uusinta sivustoa.

Suunnista heti osoitteeseen Kompuutteri.net antamaan palautetta muiden sivustoille. Jos olet jonkin verkkosivun kehittäjä tai ylläpitäjä, niin sinun kannattaa lähettää sivustosi Kompuutteriin, jotta saat laadukasta ulkopuolista palautetta.

Edellinen artikkeliMaailman kallein sushi on $2750 annokselta
Seuraava artikkeliBurak Kaynak: WC/CV Toilet Paper Roll