Sulaako iPad? Videolta se selviää:

Tämä lienee jonkinlainen kannanotto Applen alihankkijatehtaiden kemikaalimyrkytyksiä ja räjähdyksiä kohtaan. Mutta itse en jaksanut siitä välittää, kunhan katsoin sulaako vempele. Tähän pitäisi saada sponsori ja tehdä samanlainen sarja kuin ”Will it blend?” on tehty. Otettaisiin vaan kaikenlaisia esineitä ja kokeiltaisiin sulavatko ne kuudella kaasupolttimella. Tai kesäinen ”Will it grill?” voisi toimia myös! Ja samalla voitaisiin mainostaa grillejä, joissa grillautuu vaikka mikä.

Lähde: www.geekologie.com

Edellinen artikkeliGooglen ilmainen autonavigaattori toimii nyt myös Suomessa!
Seuraava artikkeliPimeässä loistava Iron man chest T-paita on nörttiuniformujen aatelia

9 KOMMENTIT

  1. ”Tähän pitäisi saada sponsori ja tehdä samanlainen sarja kuin “Will it blend?” on tehty.”

    Aika typerää materiaalin haaskausta vain viihteen vuoksi. Vähän sama kuin käskettäis tekemään väkivaltaa toiselle. Tässä tapauksessa luonto on kohteena. Luulisi että hilavitukuttimessa olisi edes jonkunnäköistä eettisyyttä tarjottavana!

  2. Naamamies ei sitten varmaan ymmärrä kuinka paljon katsojia tulee tuommoisille sarjoille, saisivat asiansa liikkelle paremmin.

  3. ”Naamamies ei sitten varmaan ymmärrä kuinka paljon katsojia tulee tuommoisille sarjoille, saisivat asiansa liikkelle paremmin.”

    Ei väliä vaikka joku pieksettäis vihteen vuoksi, kunhan vain ihmiset nautttii. Aika naivia!

  4. ja foxconilla tekee porukka itsareita, että muut saa sulatella ipadejä. Ompas kivaa.

  5. näin tässä yksi yö unta tuosta laitteesta, siinävaiheessa tiesin näkeväni unta kun iPad yllättäen olikin hyvä laite 😛

  6. Jos tykkää tavaroiden sulattamisesta, on täysin moraaliton? Huono trolli on huono.

Kommenttien lisääminen on estetty.