Kalifornialainen puvustaja ja korsetintekijä Evening Arwen esittelee kotisivuillaan melkoisen kavalkadin kauniita korsetteja. Tässä tuttua Tähtien sota -teemaa sivuavat Darth Vader ja Storm Trooper -korsetit. Hinnaltaan 600 dollarin arvoinen korsetti tulee varustesetin kanssa, jonka oheisista tuotekuvistakin voi havaita.

Tässä on mielestäni varsin loistava veto ottaa naisen malliksi leffasta joku muukin kuin se prinsessa. Oliko siinä leffassa muuten edes muita naisia? Tällaisella kyllä voittanee respektin nörttipiireissä naisena ja porukka alkaa uskoa että naisetkin voi koodata ja keskustella Linuxin konffaamisesta. Tyylikkäät asusteet, ja huolella valmistettuja uskon. Hintakaan ei ole käsityölle mahdoton.

Lähde: eveningarwen.com (via albotas.com)

Edellinen artikkeliBurglary Kit, murtautujan tarvepaketti-reppu
Seuraava artikkeliGooglen ilmainen autonavigaattori toimii nyt myös Suomessa!

6 KOMMENTIT

  1. Olihan siellä se Luken täti joka tapettiin. Ja Darth Vaderin mutsi, joka tapettiin. Ja Darth Vaderin vaimo, joka kuoli. Ja jotain jedi-tyttöjä, jotka tietysti tapettiin myös.

    😀 onkohan Georgella ollu ikäviä kokemuksia naisista tms.

  2. Hmm unohdin nyt kokonaan kommentoida näitä pukuja. Helvetin siistejä, etenkin toi storm trooper. Luulis että SW-fanitytöt tilaa tuollaisia jo, pääsevätpähän vihdoin trooppailemaan kundikavereidensa kanssa 🙂

  3. Toi ST korsetti ois jees 😀 Mut en usko et rahat riittäis tollaseen 🙁

  4. Erittäin upeita, mutta eikös normi valkoinen korsetti ja hieman käsityötaitoa varusteiden tekoon ajaisi ihan saman asian :S

Kommenttien lisääminen on estetty.