Kuten tässä on useaan otteeseen viime viikkoina tullut kirjoitettu, 3D-teknologia tekee tuloaan kotiemme olohuoneisiin. Tähän asti kotikäyttöön suunnattu 3D-teknologia on kuitenkin pääsääntöisesti liittynyt kolmiulotteisen materiaalin toistolaitteisiin ja 3D-sisältöön. Ensimmäisenä edullisen, vaikkapa kolmiulotteisten lomavideoiden kuvaamiseen soveltuvan videokameran on nyt esitellyt Aiptek.

Aiptekin juuri esittelemä 3D-videokamera mallia i2 on tulossa myyntiin heinäkuussa, ja tämä kykenee kuvaamaan kolmiulotteista videomateriaalia 1280×720 pikselin tarkkuudella. Vaihtoehtoisesti laitteella on mahdollista räpsiä 5 megapikselin still-kuvia joka kaksi-, tai kolmiulotteisena. Kahdella linssillä ja kamerakennolla varustetun kameran mitat ovat ainoastaan 118×72×23mm. SD-muistikortille videota tallentava laite on varustettu esiin ponnahtavalla USB-liittimellä mahdollisimman helppoa videoiden koneelle siirtoa varten.

Erityisen kiinnostavaksi Aiptekin laitteen tekee tämän hinta. Laite on hinnoiteltu 7990 taiwanin dollarin hintaiseksi, joka on euroiksi käännettynä noin 200 €

Mainos: Aiptek -tuotteet sopuhintaan Superkauppa.fi verkkokaupasta!

Lähde: digitimes.com

Edellinen artikkeliUniversity of Karlsruhe: Roll it Experimental Housing – tynnyritalo
Seuraava artikkeliBody Perks ”nänninparantajat”