Credit Synthesis on Jonathan Vingianon kehittämä syntetisaattoriveistos. Laite lukee höylätyn magneettijuovan kortilta ja toistaa sen äänenä. Magneettinauhan löytyy nykyään lähes joka kortista. Seuraavan version täytyy varmaankin tukea myös sirukortteja. Tosin lähtisikö niistä ääntä, kuka osaa kertoa? Lisäksi viivakoodeista voisi saada jonkinlaisen sävelmän. Sellaisen tekisinkin jos osaisin, nyt kun lukijalaitteitakin saa reilusti alta satkulla.

Tässä myös selviää, että Tähtien sodan R2D2-kanisterille on aivan selvästi syötetty äänikirjastoon luottokortteja ym. magneettiääniä. Hieman kuitenkin miksaten. Kukapa olisi arvannut!

Lähteet: jonathanvingiano.tumblr.com (nurin 10.5.2010), www.synthgear.com

Edellinen artikkeliXM-25 on älykkäitä luoteja ampuva kivääri jolla voi tappaa nurkan taakse
Seuraava artikkeliDiskotakki ja 200 laserdiodia on tanssifloorin kingin verme

5 KOMMENTIT

  1. Näyttäisi toimivan Arduinolla. Petyin:( Tuo siis lukee magneettijuovan ja generoi siitä jonkun algoritmin avulla äänen. Ääni ei siis ole suoraan magneettinauhalta vahvistettuna kuultavaa ääntä.

    Itselleni tulikin mieleen jos magneettinauhakorttia höyläisi kasettisoittimen lukupään kautta, niin mitäköhän sillä saisi aikaan..

  2. Koitin joskus vanhalla videonauhurilla lukea korttia, mutta ei siitä saanut mitään tolkkua. Taisi sekin jonkun näköistä vinkunaa pitää.!! En muista.! Joka kerta kun veti kortin kuvapään ohi niin tuli erinäköistä mössöä kuvaruutuun. Pitäis saada se jotenkin koneellisesti vedettyä siitä ohi, tai sit se pitää myös kiertyä sen kuvapään ympäri.!

  3. Jännä voisi olla jos ottaisi tuollaisen lukulaitteen, kytkisi johdot vahvariin ja sitä kautta kaiuttimeen. Sillä tavallahan tuo voisi toimia mainiosti.

Comments are closed.