Credit Synthesis on Jonathan Vingianon kehittämä syntetisaattoriveistos. Laite lukee höylätyn magneettijuovan kortilta ja toistaa sen äänenä. Magneettinauhan löytyy nykyään lähes joka kortista. Seuraavan version täytyy varmaankin tukea myös sirukortteja. Tosin lähtisikö niistä ääntä, kuka osaa kertoa? Lisäksi viivakoodeista voisi saada jonkinlaisen sävelmän. Sellaisen tekisinkin jos osaisin, nyt kun lukijalaitteitakin saa reilusti alta satkulla.

Tässä myös selviää, että Tähtien sodan R2D2-kanisterille on aivan selvästi syötetty äänikirjastoon luottokortteja ym. magneettiääniä. Hieman kuitenkin miksaten. Kukapa olisi arvannut!

Lähteet: jonathanvingiano.tumblr.com (nurin 10.5.2010), www.synthgear.com

Edellinen artikkeliXM-25 on älykkäitä luoteja ampuva kivääri jolla voi tappaa nurkan taakse
Seuraava artikkeliDiskotakki ja 200 laserdiodia on tanssifloorin kingin verme