Motorola on laittanut liikkeelle kuvia uudesta puhelinmallista, joka avautuu kuten simpukkapuhelin ikään, mutta sisältä löytyykin yllättäen kaksi näyttöä. Suunnitelmissa on tukea Kiinan TD-SCDMA 3G -verkkoa ainakin aluksi. Käyttöjärjestelmä on Android-pohjainen. Joitain muitakin kuvia lähteemme tietää kertoa vuotaneen, joissa design on ollut samanmallinen, ja näitä epäillään Motorolan muiden mantereiden vastaaviksi malleiksi.

Nintendo DS:ssä on jo jonkin verran ollut kokeiluja käyttää kahta vierekkäistä näyttöä kolmiulotteisen näytön luomiseen. Ja lähteemme arvelee, että myös tämä kahden näytön härpäke voidaan valjastaa 3d-kokemukseen. Tällöin toimintaidea on hyvin yksinkertainen, laitetaan puhelin lähelle nenää, niin toinen silmä näkee toisen näytön ja toinen toisen. Itse suhtaudun tähän käytettävyyteen melko skeptisesti. Ensinnäkin mihin tarvitaan 3d-puhelinta ja toiseksi käytettävyys ei voi olla miellyttävä.

Mutta on se jännä mitä kaikkea keksitään. Toisaalta ainakin näissä kuvissa laite on melkoinen halko. Tulee toisaalta mieleen, että joitain asioita voi yrittää keksiä uudelleen, mutta koskaan ei synny vanhan korvaajaa. Tuli mieleen kun juurikin kirjoittelen qwerty-näppäimistöllä. Ja toisaalta ajattelen kosketusnäyttöpuhelinta. Kuinka sitäkään voi enää pohjimmiltaan muuksi muuttaa kuin kämmenen kokoiseksi?

Lähteet: cdn.slashphone.com, dvice.com

Edellinen artikkeliPesukonetta muistuttava Resomator -krematorio lupaa mullistaa hautausbisneksen
Seuraava artikkeliDomestic Transformer – kun tila ratkaisee