Vastikään uutisoimme pöydästä, joka toimii sekä pöytänä että peilinä. Kyseisessä pöydässä oli tarkoituksena tilan säästäminen siirtämällä pöytä pois lattialta peiliksi seinälle, kun pöytää ei tarvita. Samalla tavalla tällä Georg Bohlen pianopöydällä on kaksi käyttötarkoitusta, mikä myös säästää tilaa.

Funktionaalisesti muotoiltuun tammiseen ruokailupöytään on rakennettu sisään sähköpiano. Kun pianon koskettimien päälle tuleva luukku on kiinni, toimii pöytä aivan kuten mikä tahansa muukin pöytä. Varsinaisesti ruokailupöydäksi tarkoitetun pöydän ääressä syödessä on helppo lautasen tyhjennettyään työntää lautanen syrjään ja nostaa kansi, ja soittaa biisi tai pari.

Helposti pääsisi tällaisen hankkivalle varmasti käymään niin, että ruokailemaan tuleville pianisteille katettaisiin aina lautanen juuri luukun kohdalle. Kun ruoka oltaisiin nautittu, yllytettäisiin pianistia sitten soittamaan jotain pientä. Muutaman kerran tämän tapahduttua sitten ihmeteltäisiin, että miksi hänellä on aina muuta menoa, kun tulee kutsu illalliselle.

Tamminen materiaali, laadukkaan oloiset koskettimet ja soitin näkyvät hinnassa: mikäli pöydän halajaa omaan keittiöön tai ruokasaliin, saa siitä pulittaa arviolta 4500 euroa. Mikäli kiinnostuit suolaisesta hinnasta huolimatta, voi pianopöydän tilata itselleen Reluctin sivulla olevan artikkelin yhteydessä olevia yhteystietoja hyödyntämällä.

(Born Richin kautta)

Edellinen artikkeliPhotoshop CS5 ymmärtää kuvan sisällön
Seuraava artikkeliEsslack Food Spray värjää ruoka-ainekset hopealla tai kullalla ja sen jälkeen ne voi syödä