Ihminen tottuu muotoihin ja assosioi näkemäänsä sen mukaan mihin on tottunut. Otetaan esimerkiksi kokki. Jos kokille antaa veitsen, hän automaattisesti tarttuu sitä kahvaosasta, ja varoo teräosaa, sillä on tottunut että hänellä on terävät veitset. Entä peliaddikti? Hän on tottunut peliohjaimeen. Kokki ei varmastikaan menisi sekaisin paidasta, jossa on veitsen kuva. Mutta peliaddikti saattaa hieman huterassa olotilassa tarrata peliohjaimeen, jotta ei kuolisi esimerkiksi pelissä tapahtuvassa kuvitteellisessa taistelussa.

Tämän perustelun nojalla ehdotankin, että sen joka pitää kuvan mukaista paitaa paikalla jossa on useita peliohjaimeen tottuneita jonkinasteisia addikteja, kannattaa varautua vaaratilanteisiin, joissa näiden peliaddiktien kädet hakevat turvaa tuosta tutusta ohjaimen muodosta. Väärinymmärryksiä saattaa olla tiedossa. Paitaa on saatavana myös miehille. Ja hintaa venäläisessä verkkokaupassa 31 euroa.

Lähde: printshop.maryjane.ru (via likecool.com)

Edellinen artikkeliInsinööritaidon taidonnäyte: Kaupunki meressä.
Seuraava artikkeliAxe Shower Gel -mainospyyhe liikkuu hyvän maun rajoilla, ehkä

7 KOMMENTIT

  1. mä vähän veikkaan et toi on ihan tarkoituksellakin pientä kiusaa tai ilonpitoa et ei tartte alkaa varotteleee 😀

  2. Minusta on hienoa, että kaikkien nörttipoikaystävän hommanneiden naisten hyväksi on vihdoinkin tehty tälläinen kultuuriteko! Kerrankin sillä on aikaa oikeanlaiseen pelaamiseen?

  3. Tommosiin vaan armotta kiinni, jos vastaan tulee. Suotta sitä vastustelemaan, kun selkeät käyttöohjeetkin on tekstiilin pintaan tatuoitu.

  4. ”Mutta peliaddikti saattaa hieman huterassa olotilassa tarrata peliohjaimeen, jotta ei kuolisi esimerkiksi pelissä tapahtuvassa kuvitteellisessa taistelussa.”
    Paita padia kokeiltuaan kyllä toivoisi kuolevansa jos sattuu kiukkuisempi typsy kohdalle:

Kommenttien lisääminen on estetty.