Ototo-nimisen muotoilijan suunnittelema Tea Sub ovelasti ”kuljettaa teelehdet pinna alle ja kupin pohjalle” arvatenkin turvallisesti. Tosin itse olen hieman skeptinen tuon silikonikumin kanssa keittiökalusteissa. Vaikka sitä nyt onkin joka lastassa ja vuoassa, niin epäilyttää kuitenkin. Että vaikka se kestää kuumaa, niin ihan varmana siitä irtoaa jotain muovia, joka keräytyy johonkin sisäelimistöön. Eihän alumiiniakaan enää käytetä keittiövälineissä, koska siitä irtoaa alumiinia. Puhumattakaan lyijystä.

Oli miten oli, niin tämä sukellusvene on loistava idea! Kunhan sen saisi vielä rosterisena. Rautaa on aina hyvä syödä, ei iske anemia.

Lähde: www.monkey-bus.co.il

Edellinen artikkeliGregory deGouveia: Kitten on äijä-fillari tai ainakin näyttää siltä
Seuraava artikkeliVirgin Necker Nymph – vedenalainen ”lentokone”

4 KOMMENTIT

  1. IHANA! Tahtoo tuollaisen. Metalliversio olisi kieltämättä jotenkin iskevämpi. ”Rautaa on aina hyvä syödä, ei iske anemia.” Jesh.

  2. Löytyisiköhän näitä Suomesta jostain? Tai edes postittaisiko joku nettikauppa Suomeen? Aktiivisesti teetä juovan Beatles-fanin avopuolisona on käytännössä velvollisuuteni hankkia tämä lahjaksi.

    Epäilyttävä silikonikin olisi mukavaa vaihtelua, sillä teesihdistämmekin liukenee jotain outoa ”makua” juomiin..

  3. Vai epäilyttää silikoni keittiökalusteissa? Mites melamiini, laminaatti ja lastulevy, joista keittökalusteet pääosin on tehty. Vai mahdoitko kuitenkin tarkoittaa keittövälineitä? Se silikoniko (pii-happi-polymeeri) siinä epäilyttää, vaiko keinoaine ylipäätään? Vältät kai kaikkia muovisia ja kumisia välineitä silloin yhtä lailla? Ja ruostumatonta terästä kromia, nikkeliä ja molybdeeniä sisältävänä sitä vasta pitäisikin kavahtaa.

Kommenttien lisääminen on estetty.